Kaip suprasti pertvarkymui į FPGA?

A

air2008

Guest
labas,

Aš dabar įgyvendina skaitmeninio kanalo plačiajuosčio treniruokliu į FPGA, pagal filtravimo Gauso triukšmas pagal Jakes galios spektrinis tankis metodas.

Noriu keisti kanalo parametrus, naudojant bendrą nuoseklioji sąsaja.Tačiau aš Don nežino, kaip keisti kanalo parametrus realizuojama FPGA, jei ne atsisiųsti failą iš naujo.

Gal NIOS gali tai padaryti.

Gal galėtumėte duoti man pasiūlymus?air2008

Umm perkonfigūruojamomis architektūra gali būti įgyvendinta iki paprasta perkonfigūruojamomis procesorius pvz viršūnių Pro II Kombi.Tai patvirtina dalinį perkonfigūravimo.Yra paprastai dviem būdais perkonfigūravimo omje yra dalinis ir kitų yra on-the-fly.Dalinė perkonfigūravimo pageidautina ten, kur FPGA srityje yra labai svarbus ..ir on-the-fly pageidautina ten, kur laikas yra svarbus kriterijus .. laikas kritiškai į tokius taikymus, kaip realaus laiko programų ..vechile kontrolės, variklio valdymo sistemas ir tt

Naudokite bitų failą įkelti UR rankos ..visada yra aplink laiko pasukti ..on-the-fly metodas Jes vartai laikrodis vieneto, kuris u wanna reconfig ir tada pakeisti pagal passin konfigūracijos bitų failas ..yra apytikriai N confg ruožtu, tai kaip tai paprastai daroma.

give it a shot ir pasakyti ..

With Regards,

do u wanna pakeisti tik parametrus?Ar galima savo dizaino laikyti registruose, kurie gali būti parašyta parametrus?

Mano idėja yra ta, kad jūs naudojate pvz UART gauti prieigą prie jūsų FPGA nuo kompiuterio ir rašyti naujus parametrus per aplinką.

nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back