Kaip suprasti floquet uosto HFSS?

N

namecasey

Guest
Sveiki visi, Mano modelis turi vieną floquet uosto su TE ir TM režimu. Kai aš baigti darbą ir pamatyti, S parametras, tai lengva suprasti s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) ir s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). bet tai, ką s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) ir s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) priemonėmis. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) tiesiog reiškia te režimas? tiek te incidentas ir atspindi? Jei taip, kaip aš galiu gauti galios atspindys parametras? Kaip aš galiu gauti nuo S pirmiau minėto parametro? Ačiū. Casey

Jei yra kažkas, ką sunku suprasti, nedvejodami praneškite man. Jūsų pagalba bus labai dėkingi. Ačiū.

Sveiki visi, supratimo problema floquet uosto HFSS yra ne matuojamas tiesiogiai, bet gali naudoti žiniasklaidos parametrų nustatymai (-iai) pamatyti ir patikrinti tiesiogiai jį bus tiesiogiai matomas.
dot.png

Ačiū, bet aš nesu visiškai suprasti. Gal galėtumėte paaiškinti daugiau tiesiogiai? Ačiū.

Sveiki visi, Mano modelis turi vieną floquet uosto su TE ir TM režimu. Kai aš baigti darbą ir pamatyti, S parametras, tai lengva suprasti s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) ir s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). bet tai, ką s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) ir s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) priemonėmis. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) tiesiog reiškia te režimas? tiek te incidentas ir atspindi? Jei taip, kaip aš galiu gauti galios atspindys parametras? Kaip aš galiu gauti nuo S pirmiau minėto parametro? Ačiū. Casey
Kai imituoti režimai floquet uosto, HFSS grąžina visas įmanomas rezultatas. Prasme, jei kažkaip jūsų prietaisas priima VE ir paverčia jį į TM režimu, HFSS bus atsižvelgiama, kad rezultatus. Jeigu jūsų prietaisas veikia tik su TE režimas ir rezultatas yra VE būdas jums būtų tik pamatyti, S atsako (1:1,1:1) 1 yra VE ir S (1:2: 1:1) 2 metu TM turėtų būti lygus nuliui. Tikiuosi, kad tai padėjo.

Kai imituoti režimai floquet uosto, HFSS grąžina visas įmanomas rezultatas. Prasme, jei kažkaip jūsų prietaisas priima VE ir paverčia jį į TM režimu, HFSS bus atsižvelgiama, kad rezultatus. Jeigu jūsų prietaisas veikia tik su TE režimas ir rezultatas yra VE būdas jums būtų tik pamatyti, S atsako (1:1,1:1) 1 yra VE ir S (1:2: 1:1) 2 metu TM turėtų būti lygus nuliui. Tikiuosi, kad tai padėjo
Tiesą sakant, mano modelis yra didelis S (1:2: 1:1).. Maniau, kad tai neturi jokios reikšmės, kad modelis, tačiau atrodo, kokia ji yra, atsispindi TM komponentas VE banga. Ar aš teisus? Dėkojame už kantrybę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back