Kaip suprasti, DTMF signalą du sin signalus.

B

billchen

Guest
Kaip suprasti, DTMF signalą du sin signalus. DTMF signalą kartu du sin signalus (žemo dažnio ir aukšto dažnio). Dėl jūsų bet idear.

throwaway18 Taip, aš žinau. Bet aš noriu žinoti, kaip pridėti du sinusoidiniai signalus kartu. Galite paaiškinti man arba pasakykite man, kur galiu gauti atsakymą.

Jei jūs tai darote, skaitmeniniu jums imtis dviejų sinusoids vertybes ne paticular momentu, pridėti numerius kartu ir siųsti rezultatą į savo DAC. Jei turite du atskirus analoginius signalus, tada ji gali būti taip paprasta, kaip maitinti abu signalus į vieną tašką per rezistorių.

Ačiū, echo47. Bet atrodė, kad būti nenaudingas. Aš noriu žinoti, kaip realizuoti dvi sin signalai kartu. Throwaway18 aš painioti su žemo dažnio išėjimo signalas bus užkrėsti aukšto dažnio signalą, kai du sin signalai pridėti kartu rezistorius.

Rezistoriai nuotėkis bus negligable Jei ouput varža yra maža palyginus su sinusoidės generatorių mišinį. Jei tai yra problema, arba naudoti apsaugą prieš rezistorių ar naudoti Apibendrinant amplifer grandinę kaip šis http://www.ecircuitcenter.com/Circuits/opsum/opsum.htm vieta, kur yra rezistoriai sujungti nulinės voltų Opamp veiksmų, todėl yra labai mažai nuotėkis iš vieno įėjimo į kitą.

Ačiū už jūsų throwaway18 :) matau. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] Atsiprašome, ji turėtų būti: "ačiū už jūsų pagalbą, throwaway18".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back