Kaip sumažinti pasipriešinimo klaidą IC procesą?

Jei tai rezistorius vertė yra tokia kritiška, jums, jūs vis tiek galite naudoti lustinę kalibravimas.

Taigi turiu apsvarstyti šį dizaino klaida.Kai kurios klaidos gali būti toleruojamas, bet mano bias circuit, atsparumo klaida bus sukelti didelių problemų, mano šališkumas grandinės yra grandinės Pločio tarpas bus varža.Ir nėra jokių šališkumo būdu be pasipriešinimo, bet gera stabilios parametras?

Ačiū!
Nuoširdžiausi linkėjimai!

Dalis atsparumas klaida gali būti sumažinti turėdami tam tikrą maketavimas tikslinga.
Poly drukownością yra potencialus šaltinis klaidą.Sušvelninti tai tik padidinti poli plotį atsparumas dizainas.
Poly ofortas yra kitas galimas šaltinis.Sukurti rezistorių matrica (3x3 ar 5x5) galutinio vartojimo centro resitor tik.
Terminalo varža turi būti nereikšminga.Padidinti kontaktų skaičiaus poli-metalo, siekiant sumažinti jų atsparumą ir padaryti juos kaip įmanoma arčiau prie Silicide bloko sluoksnį.
Tai gali padėti sumažinti klaidų, bet kaip malizevzek jau minėta, sunku yra mažiau nei 5% paklaida nuo vardinės.
Jei turite galimybę sureguliuoti savo schema, galima daryti 2 lygias rezistoriai su bendra-centroidė konfigūracija ir iš jų 1 priemonė.Tokiu būdu jūs žinote, kitas su paklaida mažesnė kaip 1-2%.

Vilties Thi gali padėti.

malizevzek rašė:bet pasipriešinimo koeficientas yra tikrai varža, tai?

IMAR rašė:Galiausiai, pabandykite naudoti pasipriešinimo koeficientai.

Labas!

Tikimės, kad tai įmanoma sumažinti atsparumo kitimo poveikis net 5%.
jums reikia naudoti pasipriešinimo koeficientas.
Iš tiesų, jeigu du varžai vertė skiriasi maždaug 20%, todėl šių pasipriešinimo santykis bus geresnis tikslumas.

Galiausiai, pabandykite naudoti pasipriešinimo koeficientai.

Hope this help.

linkėjimai.

G

gaom9

Guest
Labas,
Norėčiau sužinoti, kaip sumažinti atsparumo klaidą IC procesas.Kaip aš žinau, atsparumas sunku padaryti tiksliai.Dažnai yra didelė klaida, ji, pavyzdžiui, tiksliausias polyresistance turės A15% paklaida nuo proceso, kuriame yra implantacijai ir į kaukė klaida.Bet A15% yra per didelis, kad man, kaip jį sumažinti ir padaryti atsparumas tikslesni.Ir vienas būdas yra naudoti tiksliai pasipriešinimo iš off lustas, tačiau šis būdas neatitinka man.Mano tikslas yra sumažinti klaidos A5% nepridedant papildomų procesas, tai įmanoma?Ačiū!
Nuoširdžiausi linkėjimai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back