kaip sumažinti parazitines komponentas?

P

pankaj.patil

Guest
Hello Sir Kaip sumažinti parazitines komponentai (indukcinių ir kondensatorius) ateis neveikimo ne radijo dažnio, PCB gamyba? Koks yra jų poveikis grandinės? ir Kaip galima sumažinti? Pone, jūs galite pasiūlyti man bet kokią knygą ar paskirtį, todėl aš galiu išvalyti savo pagrindinių šiuo klausimu susijusius? Ačiū

Siekiant sumažinti parazitinės talpos PCB: 1. Sumažinti pėdsakus ilgio su įžeminimo plokštės tiesiai po 2. Padidinti atotrūkį erdvė tarp gretimų pėdsakų veikia lygiagrečiai 3. Venkite naudoti Vias minmise parazitinės Induktyvumas PCB: 1. Padidinti atotrūkį erdvė tarp gretimų pėdsakų veikia lygiagrečiai 2. Venkite naudoti, Vias 3. Negalima paleisti pėdsakų tarp dviejų plokštumų, (įvairių priežasčių)

Jūs galite padidinti elektros tiekimo arba įžeminimo plokštės sumažinti radiacijos apačioje ir naudoti kelių sluoksnių PCB, Medžiaga valdyba turėtų neaktyvus darbo dažnio. Pabandyti padaryti / naudoti mažų grandinės įtaisas, kaip jūs galite!

Priklausomai nuo grandinės veikimo dažnį, galite apsvarstyti naudojant parazitinės R, L ir C substrato jūsų naudai, o nustatyti perdavimo linijos. Jei esate apie kelių dešimčių MHz, jūs galite padaryti, tas tipo struktūrų darbą už jus, o ne prieš tave. Check out [url = http://www.microwaves101.com] Microwaves101.com [/url], arba, tiesiogiai [URL = "http://www.microwaves101.com/encyclopedia/transmission.cfm"] Microwaves101 - perdavimo linijas [/URL] (galbūt mikrojuostelinių, arba gal stripline).

Siekiant sumažinti PCB parazitinės talpos: 1. Sumažinti pėdsakus ilgio su įžeminimo plokštės tiesiai po 2. Padidinti atotrūkį erdvė tarp gretimų pėdsakų veikia lygiagrečiai 3. Venkite naudoti Vias minmise parazitinės Induktyvumas PCB: 1. Padidinti atotrūkį erdvė tarp gretimų pėdsakų veikia lygiagrečiai 2. Venkite naudoti, Vias 3. Negalima paleisti pėdsakų tarp dviejų plokštumų, (įvairių priežasčių)
Ačiū Seras Seras Ar galite pasiūlyti man bet šią knygą? Jei įmanoma atsiųsti man nuorodą atsisiųsti knygą. Ačiū

HOWARD JOHNSON [url = http://www.signalintegrity.com/] Signalo Consulting, Inc - Dr. Howard Johnson [/url] Jis parašė keletą knygų ir straipsnių apie įvairių programų PCB dizainas. Kitas guru Stephen Hall.

enjunear praleidote Menas Analoginis Dizainas? Mikrobangų teorija knyga: Bandymų signalas mūsų grandinė ir iš S parametrai, Black Box.

Hi geriausia knyga, šis elementas yra kompaktiškas elementas bahl, kuris turi visą informaciją apie indukcinių ir talpa

enjunear praleidote Menas Analoginis Dizainas? Mikrobangų teorija knyga: Bandymų signalas mūsų grandinė ir iš S parametrai, Black Box
nėra jokios nuorodos į dažnių diapazonas / kilimo laikas VP signalo veikia, aš negaliu duoti geras atsakymas. Jei ji atsistojus, tiesiog padaryti tinkamą TL struktūros gali išspręsti daug klausimų. Skaitmeninės folks, Aš dirbu su išmokti, kad nuo tam tikru metu (ypač kai jie pamiršta, tinkamai sukurti savo linijos ir jų drebėjimas veiklos subyrėti): wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back