Kaip sumažinti NF į LNA dizainas?

M

mitgrace

Guest
Dear All:

Turiu dizainas LNA, Gian yra pakankamai, tačiau NF yra didelis.Aš neturiu jokios prasmės mažinti NF.Ar kas nors turite parašyti komentarą?Ačiū

Koks procesas, kas topologija?

paprastai NF yra sumažinta pirkimo rungtynes ir šiuo metu suma, kurią jūs naudojate, taip pat tranzistoriaus dydžio.

let me know procesą ir topologijos ir galiu padėti daugiau.

Kiekvienas stiprintuvas nepaisant jos technologija arba topologija yra triukšmo šaltinių.Kai topologijos yra geriau nei kiti.Atlikę projektą, stiprintuvas yra minimalus triukšmo rodiklis, labiausiai treniruokliai gali atlikti šio vertinimo (ADS, MWO, Ansoft dizaineris, ...).Minimalus triukšmo rodiklis, gautas šaltinio pilnutinė varža lygi tam tikrą vertę.Tada kuriate įvedėte atitikimo tinklą taip, kad faktinis šaltinio pilnutinė varža yra transformuojama į šį optimaliai vertei.Tai daugiau ar mažiau pasaulio istoriją.

Frist visų, ir reikia šališkumo tranzistorius su dabartinės, kurios gamina minimalus triukšmas

tada, kai projekto sąnaudų atitikimo tinklo, tada rungtynės dėl minimalaus triukšmo, gauti Ropt, Zopt ir suderinti jątada ir garantija, kad tranzistorius suteikti minimalų triukšmą ir u get minimalus triukšmo ji

khouly

Elektroninis dizainas yra svarbus, tačiau nepamirškite, kad mechaninės konstrukcijos, mikrobangų arba šalia dažniai yra labai svarbu.
Vienas dalykas, labai svarbu yra tai, kad puslaidininkių darbo temperatūra yra proporcinga keliamo triukšmo.
Man buvo sunku rasti problemų 10Gz juosta su triukšmu ir jas išspręsti tik pakeitus mechaniniu design.Change atveju, pakeisti žemės jungtys ir įdėti elementai, šilumos toli, kaip galėčiau.

Dear Sir:

Kaip ir imituoti vienas MOP NF į šmėkla-RF priemones?Aš perskaičiau kai popieriaus ji gali įrodyti, Faina ir IP3, P1dB arba NF atžvilgiu?Kaip galiu padaryti, kad imitacija?Ačiū

Dear all:

Mano proceso 0.13um RF FM Tuner, juosta 72 ~ 108MHz, widebanf dizainą?Jokių pastabų.Ačiū

galite naudoti skelbimai simuliuoti tai ir galėsite išbandyti sumažinti pirmojo etapo LNA dabartines

Labas,

Jei norite, galite sureguliuoti triukšmo atitikimo, kad dažnai padeda daug.

Pageidavimų tai padeda,

Ruri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back