kaip sumažinti modeliavimo eksploatavimo trukmės

S

skarthikshines

Guest
Hi all .. Aš naudoju Intel (CR) Core (TM) 2duo CPU e7500@2.53 GHZ.configuration kompiuterio. Nors aš imituoti mano grandinė trumpalaikis analizė apie 30minutes už 0,1 (tstop) antra jo .. ir aš daviau, didžiausias žingsnio dydis yra 10ns .. prašome man padėti sumažinti modeliavimo laiką?

Maksimalus žingsnio dydis 10n yra tikrai mažos vertės .. Ar jūs naudojate kai modeliavimo MHz greičio signalus. Paprastai aš nustatyti žingsnio dydis 1 / 10 mininum laikotarpį, jei signalas schematiškai ir ji veikia puikiai. Kas yra modeliavimo įrankis, kurį naudojate?

vienas triukas, kad aš kartais lėtai laikinas modeliavimas: pridėti mažų 0,01 ... iš tam tikrų signalų perjungimo ir galios geležinkelių mazgų 100pF kondensatoriaus GND. šį savo teorinis modelis grandinės, nustatantis kai kurių 1fs kraštų į kai kurių realus vertės slowes ir leidžia tęsti reformas greičiau simuliatorius.

vienas triukas, kad aš kartais lėtai laikinas modeliavimas: pridėti mažų 0,01 ... iš tam tikrų signalų perjungimo ir galios geležinkelių mazgų 100pF kondensatoriaus GND. tai, nustatantis kai kurių 1fs kraštų jūsų teorinis modelis grandinės slowes į kai kurių realus vertės ir leidžia simuliatorius tęsti reformas greičiau,
ir jūs galite pabandyti nustatyti kilimo / kritimo laikas modeliavimas impulso signalas, nes defaul vertybių gali būti per maža, kad staigaus kritimo, todėl gali sukelti lėtai modeliavimo greičio.

Kodėl jums reikia nustatyti max timestep? Palikite šį lauką tuščią ir tegul treniruoklį pasirinkti tą patį. Tai pagreitins modeliavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back