Kaip sukurti simbolį Netlist

P

penghan

Guest
Aš išrašas iš išdėstymą Cadence netlist ir tikimės padaryti po modeliavimas šią netlist.
Jei aš galiu gauti iš šio simbolio netlist, aš imsiuosi simbolis Schema Editor ir atlieka po modeliavimas pagal Spectre.
Bet aš nežinau, kaip.
Gali duoti idėjų?
arba jei yra kitų būdų padaryti po simuliacijos?
Thx ...

Jūs galite kurti simbolis patys.Simbolis gali būti bet kol tai yra tas pats kaip kaiščiai išgauti peržiūrėti vertė - tiek PIN vardai ir kryptys (įvedimo, išvedimo, ...). forma

Taip pat galite modeliavimas išgauti peržiūrėti tiesiogiai.Dirgikliams, gali būti pridėtas prieskonių stimulas failą (ASCII byla).Pridėti stimulas failą "Nustatyti aplinkos formą.Kalbant apie įtampos šaltinio ir srovės šaltinio formatu, galite pamatyti schematiškai netlist (generuoja Analog Artist).

Labas

Naudoti iš
Spicevison
ir
Gate vizija
nuo concept.deTNX

OK.Thanks
Gal mano žodžiai yra dviprasmiškas.
Tiesą sakant, aš padariau po modeliavimas HSPICE ir rezultatas atrodo baudą.
Tačiau, atrodo, I can't get Noise Figure iš HSPICE modeliavimas.
Tada, kaip daryti po modeliavimas pagal Spectre į Cadence?
Aš žinau, kaip sukurti simbolį schematic.But nežinau, kaip sukurti iš netlist tiesiogiai simbolis.
Jeigu kas nors kada nors padarė?

Jūs galite naudoti išgaunant siekiant padaryti po maketo imitacija, arba galite sukurti configure failas daryti tą patį darbą

Hughes rašė:

Jūs galite kurti simbolis patys.
Simbolis gali būti bet kol tai yra tas pats kaip kaiščiai išgauti peržiūrėti vertė - tiek PIN vardai ir kryptys (įvedimo, išvedimo, ...). formaTaip pat galite modeliavimas išgauti peržiūrėti tiesiogiai.
Dirgikliams, gali būti pridėtas prieskonių stimulas failą (ASCII byla).
Pridėti stimulas failą "Nustatyti aplinkos formą.
Kalbant apie įtampos šaltinio ir srovės šaltinio formatu, galite pamatyti schematiškai netlist (generuoja Analog Artist).

penghan rašė:

Jums siūlome gauti ekstraktas rodinyje "Patvirtinti -> ištrauka".

Tačiau "Patvirtinti" nėra čia.

Aš ekstraktas netlist žodžiais "Calibre -> PEX".

Taigi, galima išgauti siekiant generuoti tokiu būdu (Calibre)?

Nemanau, kad bet kokia CAD tools galima sukurti simbolį netlist.

Mano taškas, reikia turėti PIN apibrėžimas.Su PIN apibrėžimas galite Creat cellview (simbolis) iš PIN sąrašą.

Ir man įdomu apie Jūsų triukšmo pav.Gali u pasakyti, kas tai yra ir kaip ją gauti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back