Kaip sukurti neigiamas rezistorius?

A

Alles Gute

Guest
Be analoginis filtras dizainas. Kartais mums reikia neigiamas rezistorius. Tada, kaip sukurti nagative rezistorius? Naudokite atsiliepimus? kaip?

Sveiki Alles, galite naudoti Neigiamas Inmitance Converter (NIC). Galite jį į tinklą teorijos literatūrą. Jis yra aktyvus įrenginys su vienu operacinis stiprintuvas ir 2 rezistoriai, kuris konvertuoja varža Z (nebūtinai varžinio) į-k * Z. Jis naudoja grįžtamąjį ryšį, žinoma. Linkėjimai Z (su NIC tapau-Z, cha ...)

Manau, kad jei ir realizuoti į SC režimu filtro tada SC vartydami prijungta grandinė, veikiantis kaip negtive res turėtų būti naudojami

Aš nežinojau, kad jūs galite sukurti neigiamo atsparumas MOSFETs. Thats tikriausiai geriausias atsakymas. - Štai ką aš gavau: Paprastai, mano būdas buvo turėti Opamp su savo vartydami mazgas prijungtas prie išėjimo mazgo Opamp (grįžtamojo ryšio varža R3) ir įėjimo srovė (IIN) ir ne apversdami mazgas yra prijungtas prie išėjimo mazgo Opamp per R2 rezistorius ir per R1 rezistorius žemės. Išėjimas apskaičiuojamas pagal formulę: Vout =-R3 * R1 * Iin/R2. Vout yra tarp vartydami mazgas ir žemės.

Kas srivatsan aprašyta yra NIC. Dėl bet R1 vieta Z1: Zino =- (R3/R2) * Z1-Z

gerai, nes klausimas yra neigiamas rezistorius Manau, kryžminio kartu MOS pora yra gana paprasta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back