Kaip sukurti mažų radaras?

Jūs nurodyti daugiau?
i tai intervalas, minimalus atstumas, dažnumas ir kt.

Taip pat yra įstatymų apsvarstyti.Galite veikti nelicencijuotų juostose ir įstatymų, kai kuriose šalyse neleidžiama impulsinio veikimo šiose juostose.Jums bus tik Doplerio tipo sistemas arba monostatic arba Dviejų pozicijų.

Aš taip pat ieško statybos mažų radaras, o oras, panašus į JAV oro radaras.
Yra licencijuoti radijo mėgėjai, aš gali naudoti tam tikrus mikrobangų freqs .....

ačiū
Sūkurinės

Norėdami sukurti Orai radaro jums reikia daug energijos ir tai nėra leidžiama daugelyje šalių.
Taip pat dažnių naudojimo yra gana didelis ir reikia daug patirties.
Paskutinis rūpintis ne kištis į kitų transmisijos, nes įstatymai labai griežtai šioje srityje ir apskritai, jei sutrikdyti karinių dažnis (labai dažni X juostoje) jums bus sunku.

Mandi

Aš galiu naudoti dažnius toks aukštas, kaip 24ghz .... ir ne tik ....
Galios lygiu, turi būti per didelė, nes jos nėra labai ilgo nuotolio ...... gal 2 mylių maks.
Norėčiau pažvelgti į turinį audra ląstelių jie virš .....

JOHN

Manau, kad 2,4 GHz yra geras juostos taip pat įsigyti komercinės
modulius.
Tai leidžia jums "mažas" antena dėl Dviejų pozicijų tirpalas
kad aš manau yra daug lengviau kurti.

Žinoma, reikia žinoti įstatymai jūsų šalyje iki
pradėti naudoti radijo

Atsiprašau mane, bet, kaip jūs ketinate padaryti 3D-Nuskaito antena?
(oro radaras yra 3D radaras)
Orai radarinių aukštų dažnių yra priimtinesnis, kadangi Echo yra stipresnis.
Skirtumas tarp atspindžio savybių ne 2GHz ir 4GHz yra 16 kartų!
Bet tai nėra Anekdotas padaryti oro radar.Even trumpo nuotolio vieną.

Aš dirbau su Stiebas radaras oro pajėgų.Galėsite rasti juos parduoti internetu, nes jie šiuo metu yra pasenusi.Nomenklatūra buvo "FPS-77".

Jei viena,
turi būti pasirengę mokėti heafty pristatymo mokestis ir vienodai heafty elektros sąskaitą.

Ar įmanoma sukurti radaras, kuris naudoja signalus nuo Rusijos?

Viena aš dirbau buvo gana žalia.Jis buvo iš esmės ping ir klausyti ne 5.5xxGhz naudojant didelio magnatron už siùstuvas ir maža klyston už heterodino grandinę.Jei galima gauti siùstuvas, kurie gali rodyti 100watts ar daugiau, ji neturėtų būti sunku, jei iki uosti dėl elektromagnetinių laukų ir radijo teorija.

Dėkojame už answers.I tik norime sukurti mažą darbo modelis su bet diapazonas demonstravimo purposes.Is tai įmanoma?

Apie siùstuvas skyriuje galite naudoti magnetroninį ir mikrobangų krosnelė, jei nuspręsite naudoti 2,4 GHz kaip darbo dažnio.
Išėjimo galia yra apie 500 W.

Imtis daug rūpinasi aukštos įtampos naudojama gaisro mėgintuvėlį.

Mandi

Norėdami gauti komercinį tirpalą galima aplankyti kumpis, susijusių interneto svetainių,
jie taip pat stuff 5GHz.

I
don't think you galėtų kurti 3D radaras, bet su labai paprasta įrengti.
Jums gali būti pajėgi įvertinti echo vėluojama ir todėl atstumas nuo lietaus ar kitų
(Aš siūlyčiau galvoti, kad 10 GHz ... galima rasti įrangos iš kumpiai
jos buveinės Parzenie jų stuff tuo dažnis).

Tiesiog idėja.

Ciao

coolchip,

Galėsite rasti senąjį radaro signalizacijos jutiklis, jie dažnai prieš gerą kūno šilumos davikliai tapo populiarus.Jie dauguma reikalingų elektronikos dėl pagrindinių vieneto su perduoti ir gauti ragai.Jie Doppler (taip nustatyti judėjimo link / nuo radaro, o ne tai atstumas measurment) ir duoti signalą proporcingai greičio.Tikrinti galėtų perprojektavimo juos impulso režimu, žinoma, jūs turite visas pagrindines būtina bitai jau padarė.

Už Jauko demonstravimo norėčiau įsivaizduoti jos idealus.Jie parengti eBay kas taip dažnai, vieną dieną gali gauti vieną save.I used to play Dažasvydis ir visada norėjo mažos, portatyvių radaro aptikti gaunamus priešų.

Negaliu rasti užpildyti eBay metu parodyti jums, bet kas nors parduoda viena ragai pašalintas iš pilno modulis.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4661&item=3878104877&rd=1

Hope this suteikia jums keletą idėjų,
FoxyRick.

Labas

Išbandykite šią vieną iš Hamas radijas.

Angelo.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Angie-filt rašė:

LabasIšbandykite šią vieną iš Hamas radijas..

Ar kas nors žino, kaip sukurti arba rasti schemos, kaip sukurti mažas dopplar radarų sistemos.

Thankyou

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back