kaip sukurti didesnę N PLL Synthesizer.

C

chmhero

Guest
dizainas intege N sintezatorius.

nuoroda laikrodis 50K
bandwidth 5kHz (didelis BŽŪP mikroschema).
N = 1000 punktą

I rinkinys ICP į 5uA, SB man nuotėkio srovė yra tiek daug, ir nuotėkio Curren sukurs atšaka, kaip apskaičiuoti atšaka?kaip kurti mažiau atšaka PLL.

bet patarimai yra laukiami.

nonideal poveikis Charge Pump gaminti Spurs, paprastai harmoningą ir palyginti frequency.the efektyvia priemone siekiant sumažinti Spurs yra pašalinti arba sumažinti nonidealities.
chmhero rašė:

dizainas intege N sintezatorius.nuoroda laikrodis 50K

bandwidth 5kHz (didelis BŽŪP mikroschema).

N = 1000 punktąI rinkinys ICP į 5uA, SB man nuotėkio srovė yra tiek daug, ir nuotėkio Curren sukurs atšaka, kaip apskaičiuoti atšaka?
kaip kurti mažiau atšaka PLL.bet patarimai yra laukiami.

You'd better reguliuoti srauto filtravimo atšaka.Perfect Charge Pump ne egzistuoja!

N = 1000 yra labai dideli CPPLL, ir juostos plotį, yra toks mažas, kad VCO Triukšmo įnašas yra per didelis.CPPLL nėra geras sprendimas tokio sintezatorius.AMS gali būti labiau naudingas.

Atsiprašome, PLL yra laikrodžio daugiklis.kaip 9.883 LPD arba ICS1523.
Abiem lustas turi išorės komponentą (BŽŪP ir res).Aš ieškau idėjos iki t išvengti išorinių elementų.

chmhero:

Aš atsiprašau pasakyti, kad tai yra neįmanoma išvengti išorinių elementų.

Selina

Hi Chmhero,
Į e-knyga "CMOS PLL Synthesizer: analizė ir projektavimas" 5 skyriuje galite rasti didelio N PLL tirpalas.

Jūs galite sumažinti kvco grindžiami gera struktūrą, tada jūs galite padidinti ir sumažinti PMS atšaka.

paladinzlp rašė:

Jūs galite sumažinti kvco grindžiami gera struktūrą, tada jūs galite padidinti ir sumažinti PMS atšaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back