kaip sukurti 1mV impulso, švino selektorių EKG schematiškai dizainas

B

BMIN-DC

Guest
hi. gali kas nors man parodyti ar paaiškinti, kaip projektuoti 1mV impulso, vadovauti jungiklį, sukelti gedimų indikatorius, Preamp izoliacija, DC kompensuoti, analoginių prie skaitmeninių konversija, diagnostikos / stebėsenos režimai, širdies ritmo matuoklis, piko detektorius arba viršutinės ir apatinės įspėjamųjų signalų ribų vertes EKG. : Idea: bet kokią pagalbą būtų didelis

nelygumai šią temą daugiau pastabų. iš kitos kolegos dizaineris EKG projekto perspektyvos. i rodo, tiesiog ateina su laido dizainas švino atranka, naudojant besisukantį jungiklį. Aš tikiu, kad jūs esate apie šį metodą. DK atrodo labai nereikalingas, jei tai, ką esate svarsto. greičiausiai jūs norėtumėte naudoti lyginamojo piko aptikimo įsijungė R bangos, žinoma, patį gedimų aptikimo ir signalizacijos amplitudės. Pašarų jūsų piko aptikimo dūžių / min, bet ką mes čia? ką jums reiškia PREAMP izoliacijos? buferinė bioelectric signalo įtampos apsaugos? Aš ne,-pass su DC kompensuoti, tai gana lengva dizainas koreguojant savo kompensuoti įtampos, tačiau naudojant puodą atrodo problemiškas dėl koreguojant aukščiau ir žemiau mūsų atskaitos taškas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back