Kaip sukurti įtampos detektorius be Pločio tarpas nuoroda?

J

jordan76

Guest
Guru, man reikia sukurti įtampos dectector grandinės ir maitinimo įtampos diapazonas yra 1.6v ~ 6.0v.But aš kaip mano nuoroda neturi Pločio tarpas nuoroda įtampos, gali kas nors duoti užuominą, ar kai kurios informacijos šaltinius? Dar vienas dalykas pridėti: Tarkime, įtampos diapazonas yra suskirstyti į tris dalis: 1.6v ~ 2.5V, 2.5V ~ 3.8v, 3.8v ~ 6.0v du ribą, detektoriaus riba kompensuoti per 200mV. Thanks a lot!

Jūs galite kreiptis į Razavi "book.He auklėti prieš draustinės juostos jungimo grandinės struktūra.

Jei temperatūra nesikeičia per daug, galite naudoti diodas poliarizuota (beveik) kaip nuoroda nuolatinė elektros srovė.

Hi Jordan76, radau su šviesos diodais, kad jie daug geriau įtampos / srovės savybes, nei, pavyzdžiui, Šotki diodai, net kelis mA tiesioginės srovės, kai jie tiesiog pradėkite šviesai. Todėl jie gali būti naudojamos kaip žemos įtampos srovės reguliatorius labai gražiai. Raudona LED maždaug 1.5V pirmyn įtampos ir balta LED turi apie 4.2V. Sujungti bet kuriuos du iš jų serijos, galite gauti įvairių stabilios įtampos, pasirinkdami žalios arba geltonos arba raudonos spalvos ir tt LED pora ar tik vienas iš jų. Kaip ir su normalaus diodo, jie turi kelis šimtus omų rezistorius arba maždaug 1 kohm ar taip ir 2-3mA tiesioginės srovės, ne daugiau, ir jie saugo savo priekį įtampos daug geriau nei Zeners. dėl unkarc

jei turite kai įėjimo signalas, kokia ji yra, jis gali būti naudojamas, pavyzdžiui, duomenų įvedimo iš kitos lusto gali būti naudojamas kaip nuoroda amplitudės vertė

couse, jei ne per sunku savo reikalavimą, diodas gali būti naudojamas

Visų pirma, labai ačiū visiems! Gal aš turėtų padaryti jį taip: Ką man reikia projektuoti įtampos detektoriaus grandinės maitinimo VDD nuo 1.6V ~ 6V ir temperatūros svyruoja nuo-40C iki 125c. Grandinė turi vieną įvesties maitinimo VDD ir tris logika išėjimai: mažos, vidutinės, aukštas, nurodyti, ar VDD, 1.6V ~ 2.5V, 2.5V ~ 3.8V, 3.8V ~ 6V, ar ne. Joskin, imsiuosi. Razavi "knyga vėliau ieškoti. Humungus, deja taikymas automobilių produkto, todėl temperatūros diapazonas yra labai platus. unkarc, aš bijau, LED nėra bendrinis CMOS procesą. Jūsų idėja man gerą laimikį, tačiau. adanshen, iš tikrųjų reikalavimas yra gana įtemptas, tikslumas turi būti 200mV. dėl, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back