kaip su sąrankos metu pažeidimas funkcija flipflop?

• Thread starter mailsrikanth007
  • Start date
M

mailsrikanth007

Guest
Ar gali kas nors man papasakoti, kaip su sąrankos metu pažeidimas funkcija flipflop? palaikykite metu pažeidimas šnipštas bus veikti kaip paprastas buferis. Tokiu pačiu būdu, kaip ji veikia su sąrankos metu pažeidimas? Please let me know

Padidinti parą laikotarpį, kad logika turės pakankamai laiko apskaičiavimą. Atgal ex: jei jūsų laikrodis laikotarpis X ns kai u mačiau setup pažeidimą "Y ns". Padaryti UR naujas laikrodis laikotarpį "x + y ns. Tai yra paprasčiausias būdas, jei turite atsipalaiduoti tikslinės dažnio.

Aš nemanau, flip-flop su sulaikymo pažeidimas yra buferis. Iš tiesų, trigeris su setup / laikykite pažeidimas elgesys Unknow, produkcijos vertė yra neprognozuojamas. Ir CK-> Q vėlavimo didės.

Labas mailsrikanth007, Ar galėtumėte pacituoti nuorodą iš kur tu radai, kad "palaikykite metu pažeidimas šnipštas veiks kaip paprastas buferis"? Tai įdomu žinoti apie tai ... Aš sutinku su yx.yang, kad "trigeris su setup / laikykite pažeidimas elgesį Unknow, produkcijos vertė yra neprognozuojamas. CK-> Q vėlavimo didės."

I dont turėti nuorodą, bet aš galiu paaiškinti tokiu būdu ... Nuskaitymo grandinėje, jei vienas trigeris turi turėti laiko violaion tada produkcija bus rodomi po vieną laikrodį iš anksto. Tai yra todėl, kad Defected trigeris negali turėti vertę ir veikia kaip buferis. Tai, kaip šlepetės palaikykite metu pažeidimas aptiktas. Aš negaliu duoti, bet šią nuorodą, bet aš esu 100% įsitikinęs, nes man buvo pasiūlyta šį klausimą vienas interviu ir pašnekovas pats davė man šį atsakymą. Taip pat manau bus taip, kurioje nustatyti laiko pažeidimas turės įtakos nuskaitymo grandinės.

Priklausomai nuo flip-flop architektūra, sąrankos arba palaikykite metu pažeidimas gali sukelti flop produkcija tampa nežinoma, ar metastabilios

Aš sutinku su vaikinai, kuriuose nurodyta, kad jis pereis Metastable state ... Buferio atsakymas yra prastai remiama ir kaip buvo pateikta jokia nuoroda, siūlyčiau palikti ją už ... Pavlos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back