Kaip skaityti / rašyti duomenis iš / į Multi-Media Card?

B

brennbar67

Guest
Dear all, Reikia pagalbos ... Kiekvienas žino, how2 parašyti C programa perskaitysiu nuo MMC duomenis arba rašyti duomenis į MMC? : (Kadangi aš ne visai familar su failų sistema FAT, aš tiesiog žinau šiek tiek tik ... Kaip perskaityti duomenis (prisiimti 4 Mb duomenų) nuo MMC Kaip nustatyti kitą klasterį duomenis ir laisvo klasteris? taip, kad galima rašyti duomenis į MMC?

Gerbiami eglės, svetainės, u man i ėjo per b4 .... ji reikia pirkti. Bet aš ne sau leisti pirkti jį .... ! (Per brangu Turite kitų šaltinių?

[Quote = brennbar67] Gerbiami eglė, svetainėje, kad u man i ėjo per b4 .... ji reikia pirkti. Bet aš ne sau leisti pirkti jį .... : (Per brangu Turite kitų šaltinių [/quote] Aš parašiau komercinės bibliotekų ... Taip pat patikrinkite čia!? http://www.edaboard.com/ftopic86137.html nuoširdžiausi linkėjimai

Yra du skirtingi temą: 1) Skaitymas ir rašymas sektoriuje arba "MultiMediaCard". 2) Nustatyti failų sistemos struktūra ir darbo su failų sistema (FS), jei jums nereikia išsaugoti duomenų Multimedia Card į FS (FAT16) formatu, tai nėra būtina leard apie antrą objektas. Jūs galite skaityti / rašyti Multimedia Card siųsdami approprate komandas kortelė, atsisiųsti kortelė spec ir komandų sąrašas nuo šios temos ir skaityti susijusias temas: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=128772&highlight =

Sveiki, Kuris mikro-kontroleris Jūs naudojate? Aš padariau tai dėl PIC16F877A. IT turi lil problema - MMC kortelė priima duomenis minimalų dydį 512bytes tik. Taigi man teko buferis 512 baitų duomenų išorės EEPORM ir tada siųsti jį į MMC kiekvieną kartą. Tai gana paprasta sąsaja, kai gausite pakabinti jį.

Labas, Aš, kad Failas su 8051 pagrindinei sistemai. Aš mažas bangų failų grotuvas jį naudoti. Darbo baudą. jei ir reikia pagalbos PLZ atsiųsti man bent gaurav.sarode Yahoo dot com.

Aš ketinate naudoti MMC / SD kortelę į savo projektą (MCU = AVR) bet aš šiek tiek supainioti šių prisiminimų, greičio dalis ... man reikia kažką apie 400kB Skaitymo greitis iš kortelės į keletą blokų svarstymą (toliau), bet kažkur mačiau kaip skaitytus greitis yra mažesnis nei tai, ką nori, pavyzdžiui, pagal šią nuorodą: http://elm-chan.org/fsw / FF / img / rwtest.png bet čia jis sakė, kad greitis yra iki 5MB / s, skaitymas greitis: http://www.kingston.com/flash/securedigital.asp?id=2 yra tai, kad didelio skirtumo įprasta? ir jei kingston Tiesa, 5 MB / s tai 40 Mb / s, tačiau maksimalus greitis SD yra 25 MHz SD_specs ... , Tai reiškia, jis nėra pasiekiamas "SPI būdas? ir mes turėtume naudoti SD 4bit autobusas režimu? aš ketinate naudoti SPI režimu tiek MMC ir SD. kažkur tai sakė (visų duomenų lapus) duomenų perdavimo sparta yra iki 20 Mb / s, yra duomenų perdavimo greitis skiriasi duomenų rašymo ir skaitymo norma? ir pagaliau, specifikacijos MMC / SD skiriasi nuo Memory Stick PRO / PRO Duo? jei taip, kur galėčiau gauti Stick atminties specifikacijas, atrodo, jis yra greitesnis nei kiti .... Man reikia šiek tiek padėti šiose skirtingose greitis klases ...

[Quote = latecomer] Sveiki, Kokia mikro-kontroleris Jūs naudojate? Aš padariau tai dėl PIC16F877A. IT turi lil problema - MMC kortelė priima duomenis minimalų dydį 512bytes tik. Taigi man teko buferis 512 baitų duomenų išorės EEPORM ir tada siųsti jį į MMC kiekvieną kartą. Tai gana paprasta sąsaja, kai gausite pakabinti jį. [/Quote] turiu 16f876a pic ir aš turiu tą pačią problemą. SRAM atminties pic yra tik 384 baitai ir man reikia 512 rašyti SD / MMC kortelę. Ar galiu naudoti šį pic eeprom? ar turiu pridėti kitas išorės eeprom? išskyrus šio Kaip aš galiu išspręsti šią šiek tiek problemų?:?: ačiū už jūsų laiką.

Naudokite 18F PIC su 1K ar daugiau vidinių RAM arba pridėti išorės eeprom. Arba galite atliekų 1 / 2 MMC erdvės ir parašyti 256 manekeno baitų už kiekvieną 256 nekilnojamojo baitų arba veidrodis duomenis.

ačiū už jūsų atsakymą, bet aš turiu dar vieną noriu parašyti keletą duomenų iš Pic SD kortelę naudojant SPI, bet aš noriu rašytiniai duomenys būtų acessible iš kortelių skaitytuvą. tai padaryti, kad turiu rašyti FAT32 kodas ir spi perdavimo kodas arba, jei aš tiesiog parašyti spi pervedimo kodą rašyti į kiekvieną 512 baitų "SD Card tai bus skaitoma kortelių skaitytuvas? nežinau, jei aš padariau sau aiškiai? ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back