kaip siųsti SMS, naudojant SIM nenaudojant mobili

E

ehsanelahimirza

Guest
hi visi, aš noriu žinoti apie SIM skaitytojams, kuris aparatūros gali būti naudojami,, ty i dont norite naudoti mobiliojo savo projektą, bet aš galiu naudoti savo pastatytas skaitytojus ir Mikrovaldikliai. yra koks nors būdas naudoti mikrovaldiklį sąsajos SIM kortelę Šios temos dėka iš anksto tai bet kuri knyga, susijusi

U GSM modulis. ji yra visiškai aparatūros. tačiau jos atskirų dalių jis bus geriau, jei ir naudotis mobiliuoju

dancom laboratorijos Pakistane parengė GSM modulis verta 1.100-70.000 $ PKR ........ jei u wanna u galite susisiekti su manimi ...............

Pone, aš planuoju daryti projektą, kuris apima Žinant iš mano robotas poziciją ir siunčia pranešimą į mobilųjį telefoną. BUS MANO BOT mobilųjį telefoną. Kai man reikia į konkrečią mobiliojo telefono numerį robotas Poreikis, kurį reikia messaged poziciją. Kaip aš mačiau Jūsų kontaktinė forume aš pajuto, kaip susisiekti su jumis. Aš iš tikrųjų nori, kas bus GPS modulio galia, jums bus ir kas bus jos kaina? Kaip aš galiu iššifruoti GPS modulio ir interfeiso, tai mobili produkcijos, kad galėčiau išsiųsti pranešimą? , jei galite man padėti bet kokiu būdu atsakykite į šį pašto sere? Aš noriu žinoti, GPS modulio specifikacijas? Pagarbiai, Sai manoj p saimanojp (ne) ieee.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back