Kaip siųsti MCU pagrindinis dažnis per UART uosto?

I

I2C

Guest
Aš tik dizainas programuotojas, reikia siųsti MCU pagrindinis dažnis nukreipti
chip, kaip galėčiau tai padaryti?
pasakykite man, kaip?
Thanks a lot!

Yra daug būdų tai padaryti.Vienas iš jų yra taip ...naudoti transformatorius su įtampos kritimo iki maždaug 4 arba 5 voltai.Susisiekti su diodo anodo į vieną pusę secondry apvija ir orther pusėje secondry, 0 voltų jūsų grandinės.Dėl diodo katodo pateikti nustatytos rezistorius žemės traukos, - 4K7 taip pat pateikė 10 k rezistorius iš katodo į Schmidt sukelti vartai, bet bus padaryti ..Invertor, NAND tt ši produkcija bus stačiakampės bangos ne iš maitinimo tinklo dažnio ir įtampa, kad jūsų grandinę galima naudoti.

I2C,
gali būti aš neteisingai suprato jūsų klausimą, bet mano atsakymas būtų labai skiriasi nuo Dovydo.
Tai apie matavimo dažnį pati?Jei taip, jums reikia laikrodžio, kad jums žinoma, absoliuti priemonė, pavyzdžiui, 32 kHz Žiūrėti krištolas.Galite nustatyti, kiek laikrodžiai laikmatis eiti anksčiau, kol jūsų stebimųjų kristalas yra skaičiuojami 32.768 kartų (1 sek) ir žinote, kaip greitai jūsų procesorius veikia.
Jei jis yra apie kodavimą nuo UART greitis, tiesiog naudokite BCD kodu.
Yra didelė tikimybė, aš negavau savo klausimą ne visi, tada prašome perfrazuoti.

Bob

Ačiū už atsakymą apie šią problemą! Tai labai naudingas man.Parašytas po 15 minučių:Sveiki, bobsanjose,
Aš noriu nusiųsti CPU pagrindiniai frenqency (8MHz) iki
tikslinė IC dizaino demand.this frenqency turi būti įgyvendinta kartu su programinės įrangos nėra.
Taigi aš tik noriu žinoti, ar man perfrazuoti
pripažinimu.
Galiausiai, aš Ačiū už Jūsų dėmesį.

Aš iš tiesų statyti kitą generatorius teisės programuotojas.Tai daug paprasčiau, nei siunčiant aukšto dažnio per reguliarius kabelis.
Ar jums reikia programuotojas laikrodis turi būti suderintas su pagrindiniais CPU?

Dabar aš suprantu jūsų klausimą daug geriau, jums reikia Programavimo dažnio generatorius Jūsų programuotojas ir remiantis prietaisas, kuris turėtų būti programuojami turite nustatyti dažnį savo pabaigos.Pavyzdžiui, beveik visi mikrokontrolerių važiuoti 1 MHz, todėl veikia jums programuotojas 1 MHz negalėtų sukelti kiek įmanoma greičiau programavimo metu, bet jis dirbs daugeliu atvejų.Jei naudojate santykinai greitas mikroorganizmų savo programuotojas, tai labai gali generuoti skirtingų dažnių įtaisas turi būti programuojama.
Dabar jums reikia nustatyti galioja dažnių diapazone tikslinės prietaisas.Tai gali būti ir pateikė sąrašą vartotojų, ir jis kirtikliai savo prietaisą arba klausiant klausimą "tikslinė dažnis?"
Mikrovaldiklį, kuris turi būti programuojama paprastai neturi savo laikrodį, jis bus tiesiog sėdėti Socket laukia laikrodis jums suteikti.

Gali būti, kad tai padės šiek tiek daugiau nei ankstesnes pareigas.

Bob

I think I've išspręsti problemą VCXO, bet tai nėra geriausias sprendimas.Aš gali suvokti sinchronizacijos taip pat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back