Kaip sąsaja RS232 su PIC16F877?

R

ryusgnal

Guest
Kaip siųsti ir gauti duomenis iš RS232 į PIC16F877? Ar yra kokių nors pasiūlymų grandinės ir sourcecode?

[Quote = sai001] eikite į šią svetainę http://smainj.free.fr/tutorial/ , galite gauti tikrą naudinga 5 vedios, kuris padės jums [/ citata ] Kokios rūšies programinės įrangos yra naudojama pamoka? kur galiu jį rasti?

ryusgnal, aš turiu kažką, parašyta Borland C + + Builder 5,03. Jei norite, galiu rašyti čia, arba siųsti Jums. + + +

[Quote = andre_teprom] ryusgnal, turiu kažkas parašyta Borland C + + Builder 5,03. Jei norite, galiu rašyti čia, arba siųsti Jums. +++[/Citata] Ar galite rašyti čia. gali būti, ji padės man ar kitiems žmonėms. Thanks so much!! : D

Gerai ... pridedamas, bet, kai portugalų kalba komentarai: D

Giu sąsaja, kuri yra labai paprasta, galite naudoti Visual Basic 6.0. Programinė įranga gali būti padaryti naudojant PIC16F877 USART modulis. Geros kloties.

[Quote = ryusgnal] [quote = sai001] eikite į šią svetainę http://smainj.free.fr/tutorial/ , galite gauti kai kurių nekilnojamojo naudinga 5 vedios kad bus padėti Jums [/quote] Kokios programinės įrangos yra naudojama pamoka? kur galiu jį rasti? [/quote] Labas, galite naudoti UART RX / TX, PIC16F877. patikrinti PIC16F877 duomenų lape, kur rasite UART smeigtukai ... Geriausių ir paprasta programinė įranga PIC mikrovaldiklį, CCS C PIC, arba HiTech C kalba. Visual Basic for PC, yra geriausias ir paprasčiausias būdas darymo su PIC16F877. GEROS luckl

[Quote = simba2000] Sveiki, Jūs galite patikrinti šiame pavyzdyje dėl [/citata] Ar turite šią pavyzdžiui, Visual C versija?

@ Ryusgnal Visual C + + PC ... jums reikia vienas kompiliatorius UC.

[Quote = vsmGuy] @ ryusgnal VISUAL C + + PC ... jums reikia vienas kompiliatorius UC [/quote] Aš turiu galvoje, o ne naudojant VB, sąsaja. Aš norėčiau naudoti Visual C + +, nes aš nesu labai geras VB, ir niekas negali man VB.

jums reikia žinoti apie 9 pin 25 pin RS 232 duomenų keliautojas nuoseklųjį prievadą duomenų lape, taip jį atsisiųsti ir išbandyti programą, VB.net

Manau, jūs turėtumėte patikrinti Microchip interneto svetainėje. Tai yra bendras klausimas.

Naudokite Nelituotiniai Breadboard arba iš Olimex.com PCB. Jums reikės 16F877A, St232A ir maitinimo šaltinio. Maitinimo šaltinio, galite pridėti savo 7805 reguliatorius ir karpų. Patikrinkite Futurlec.com arba mouser.com dalys ir duomenų lape parsisiųsti. Prisijungti st232A produkcijos / žaliavos RX ir TX kaišteliai 16F877A. Parsisiųsti iš mouser arba www.stm.com Kitas pradziu Oshonsoft.com ST232A lape ir atsisiųsti pic treniruokliu, kuris apima pagrindinį kompiliatorių. Ji taip pat turi kompiuterio COM prievadas sąsaja kalbėti 16F877A. Taip pat galite naudoti bet terminalo emuliatorius internete. Naudokite "Google". Jei esate pasiruošę išleisti šiek tiek pinigų iš Microchip ($ 40) ir PIC Simulator (29 eurų) pirkti PicKit2. Jei norite, kad gyvenimas labai paprasta naudoti įkrovos tvarkyklę Oshonsoft svetainėje. Žr projektus.

naudoti Integruotą funkciją # RS232 (Baud = 9600, XMIT = PIN_C6, VB = PIN_C7) output_c (0x40) / / RC6/TX RS232 = 1 SET_TRIS_c (0x98); lengvai ir greitai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back