Kaip rasti rezonansinis dažnis kiekvienu praeiti?

Y

y99lx

Guest
Gerbiami hfss ekspertai,
Paleisti modeliavimo hfss į eigenmode rasti rezonansinis dažnis. Ir tik naujausia (ankstesnis leidimas) rezultatas rodomas.Kaip galiu rasti rezonansinis dažnis kiekvienu praeiti?

Ačiū.

Pirma, po kiekvieno praeiti rezultatas tampa tiksli, todėl nežinau, kodėl Jūs norėtumėte pamatyti rezonansinis dažnis kiekvieną leidimą.

Ką galima padaryti, esu įsitikinęs, jei jis bus, yra sukurti pasaulinį kintamąjį ir priskirti, kad jūsų skaičius pervažomis.Tada sukurkite parametrų analizė ir pasakykite ją išsaugoti informaciją, kad nori.

Jei žinote, suprasti mane visada galite publikuoti savo failą ir i gali pridėti jį, aš HFSS 11.

Cesar

Ačiū už atsakymą.
Norėčiau sužinoti išsamią informaciją apie kiekvieną leidimą, pavyzdžiui, dažnio ir Qu.Tiesą sakant, ką sako ne visada teisinga.Kartais ji gali būti ne linkmės.Šiuo atveju rezultatas yra nenaudingas.

Be to, aš naudoju V11.

Ačiū.
y99lx

y99lx rašė:

Ačiū už atsakymą.

Norėčiau sužinoti išsamią informaciją apie kiekvieną leidimą, pavyzdžiui, dažnio ir Qu.
Tiesą sakant, ką sako ne visada teisinga.
Kartais ji gali būti ne linkmės.
Šiuo atveju rezultatas yra nenaudingas.Be to, aš naudoju V11.Ačiū.

y99lx

Gerbiami Cesar,
Aš taip pat naudoti V11.Šiuo metu, ko aš labiausiai noriu tai pakeisti vieną varable / parametro ir paleisti tada analizuoti rezultatus.Aš neturiu optimetrics.Labai nuobodu ir aš pavargau.

Ar galite man vadove kaip tai padaryti automatiškai, optimects.ty Automatiškai keisti parametro, kad noriu pakeisti ir išsaugoti todėl mane domina, pavyzdžiui, rezonansinis dažnis ir eigenmode.

Ačiū
Laukiame atsakymo.Parašytas po 2 minučių:Kita, tai galima naudoti MATLAB kontroliuoti hfss automatiškai?Aš ekspertas MATLAB.

Gera naujiena!

Radau lengviau daryti tai, ko norite.Po jūsų modeliavimas sukurti stačiakampio sklypas.Kairėje pusėje, dėl sprendimo traukti meniu pasirinkite adaptuotųjų praeiti.Ne paskutinis adaptuotųjų!Galite daryti duomenų lentelės arba sklypo.

Kaip naudojant Matlab, aš žinau, kad senesnės versijos HFSS pritarė funkciją, tačiau tai, ką mačiau ir taip ir nėra girdėję apie bet darai, kad kartu su V. 11

Cesar

[/ img]
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back