Kaip rasti perdavimo funkcija, naudojant Cadence Spectre?

Z

zahrein

Guest
Guyz, kai aš imituoti Mano grandinė naudoti Cadence šmėkla, tai Cadence šmėkla generuoti perdavimo funkcija ar turiu tai padaryti rankiniu būdu.TQ

Jeigu galima, kaip sukurti perdavimo funkcija, naudojant Cadence šmėkla?

Ką reiškia "perdavimo funkcija.Štai kai kurios rūšies formulė rodo, kad priklausomybė tarp dviejų kintamųjų.Jei taip, galite ne kurti ji.Bet jūs galite jį sklypas.Ir tu turi tai padaryti rankiniu būdu, naudojant skaičiuotuvą.
Kokie perdavimo funkcija norite sklypą?

Iš esmės, aš esu projektavimas juostos dažnio filtras.Kadangi ji turi daug tranzistoriai, i dont know how suformuluoti perdavimo funkcija.Maniau, kad Cadence šmėkla gali suformuluoti perdavimo funkcija.

Kas perdavimo funkcija ketinate ieškoti .......... Kas yra įvesties Ang produkcija patinka?

Visi simuliatoriai buvo sukurtas siekiant suteikti skaičiaus atsakymus labai arti realybės atsakyme grandines, ir jie dirba savo darbą gana gerai.
Jie neskaičiuoja perdavimo funkcija, tačiau jie gali patikrinti dizainerio (jūsų skaičiavimo ... apskaičiavimas)

Tikiuosi, kad jis gali padėti
Mazz

Gauta TINA PRO-tai gali parašyti perdavimo funkcija, kai jūs naudojate simbolinės analizės

Labas,

Naudokite TX analizė šmėkla ir gauti duomenų taškų.Jei turite prieigą prie MATLAB, kuri gali suteikti Jums funkcija, tiek lenkų, tiek nulių.Jei neturite MATLAB galite pabandyti ant Scilab kuri yra laisvai prieinama netalso.Bandžiau su tikrosios vertės taškus Scilab ilgai back.I dont prisiminti funkcija tačiau galite jį gauti iš įrankių padėti po truputį pastangų.

iki.

naudoti prieskoniai T U galės rasti perdavimo funkcija, naudojant paprastą prieskonių komanda ..

Ar Cadence Specture galite gauti Analog Circuit mažo signalo perdavimo funkcija?

Analog dizainas aplinką Cadence IC 5,0 yra mažų signalo perdavimo funkcija analizė.

. TF, gal.
Aš nesu susipažinęs su juo.Manau, kad tai gali tik mažo signalo analizė.Tad ir gali apskaičiuoti perdavimo funkcija pagal save.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back