Kaip rasti dažnį ne vienodą laiko duomenų eilučių, o daro FFT?

J

jeet_rio

Guest
Hi ... Turiu diskrečiųjų meteorologinių duomenų rinkinys amžiaus, lyginant su O izotopų duomenų. Norėčiau rasti dažnių amplitudės spektro naudojant FFT į MATLAB. Esu negali nustatyti atitinkamo dažnio vertes spektro sklypas. Ji bus labai padėti, jei kas nors gali suteikti clue. Ačiū

FFTs tikrai ne kaip duomenų atrinktų nereguliariai X Jūs galite daryti didžiulį FFT, X reguliariai, tačiau daugelis atitinkamų Ys nustatyti į nulinę padėtį. Arba, kad arba skriejikas iš seno stiliaus DfT. Aš turėjo projektą, jei mano X buvo logaritminė. Aš niekada rasti nuorodą ir turėjo eiti DfT maršrutą.

Labai ačiū ... galiu atlikti DfT tiesiogiai MATLAB .... Aš esu naujas MATLAB taip pat FFT analizė ... prašome vadovas mane

Aš bijau, aš žinau labai mažai MATLAB. Aš DfT darbo projektas buvo maždaug prieš 15 metų, naudojant Fortran. Ten turėtų būti šiek tiek ten, kurie galėtų padėti jums Matlab burtininkai.

Labas Jeet_rio, Tarkime, jūs turite reguliariai T. n mėginių Jei gauti jų DfT, dažnio atskirti aruoduose yra 1 / (NT). Pavyzdžiui: tarkime, kad turite N = 256 mėginių, paimtų T = 10 sekundžių intervalais. Bendra trukmė registro NT = 2560 sekundžių. Intervalas tarp konteinerių, kad atvirkštinė, ty 1 / 2560 Hz. Taigi, pirmoji vertė dtf (arba FFT) atitinka dažnį 0 (vidutinė vertė). Tokios vertės correspons dažnio komponento (1 / 2560) Hz, FOLOWING (2 / 2560) Hz, ir pan. Atkreipkite dėmesį, kad FFT yra tik efektyvus būdas vykdyti DFT skaičiavimo. Tai susiję Z PD: Atsiprašau. Aš praleidau "nevienodo", thiking, kad klausimas buvo apie relationsgip tarp laiko ašies skalę ir dažnių ašyje masto.

Aš esu padorus naudojant Matlab, bet jokiu būdu ekspertas. Čia yra keletas straipsnių, aš pasuko ne vienodą laiko Diskrečioji Furjė transformacijas dėl interneto, ir kai kurie interpoliacijos metodai (vaikinas gauna duomenis iš banga matuokliai, gali būti pakankamai panašūs, kad sąvoka naudotis savo įgyvendinimo užpildyti duomenų rinkinį spragas). PPT skaidres [/URL] [url = http://www.mathworks.es/matlabcentral/newsreader/view_thread/283073] ndft (ne vienodą Diskrečioji Furjė transformacija) - MATLAB Centrinės [/url]

ačiū ... Thanks a lot ... Aš pabandyti ir leidžia jums žinoti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back