Kaip rankos MMU funkcija?

O

ombadei

Guest
Ar kas nors žino, kaip ištiestos rankos MMU funkcija? Domina dalis: Atsižvelgiant į fizinės atminties dydis, kaip virtualus adresas gauna išverstas į fizinį adresą (kas šiuo adresu)? Aš esu čia modeliavimo darbo. Man buvo suteikta standartinė darbo krūvis su virtualia adresų mikroelementų (pvz., gzip) ir man reikia, kad būtų galima išversti į fizinį adresą išbandyti savo RAM valdiklio modelis.

Nr paleisties kodą .. tik programa konkrečių pėdsakų .. buvo suteikta virtualios adresus, kurie buvo skirta prieiti prie dramų ... šį pėdsakų ekstrahuojant iš talpyklos simuliatorius .. Pėdsakų buvo pateikta man mano ex-vadovas, kuris paliko mokyklą .. buvo perduota ne daugiau instrukcijų ... kai aš gavau atgal iš vasaros .. jis dingo ... Aš esu undergrad studentas .. kad galiu visiškai suprasti kai žargonas naudojamas procesoriaus modeliavimas darbo .. Tarkime, su bootcode, ką turėčiau ieškoti? tikimės, kad "klaida mano naujas vadovas" ...

gali kas nors padėti man su kai kuriomis įžvalgomis .. Tikrai beviltiška ..

Tai yra kodas, naudojamas inicijuoti ARM920T MMU. - Amr Ali

Ačiū Amr Ali ką kreiptis .. Ar galėtumėte paaiškinti žemiau esantį kodą MMU žemėlapių stalo nustatymas? Norėtų suvokti geriau "... ypač tai, kas yra wAttrib už?
Code:
 tuščia MMU_SetMTT (int wVSAddr, int wVEAddr, int wPSAddr, int wAttrib) {u32 * TR; int i, ns; TR = (u32 *) MMUTT_SADDR + (wVSAddr>> 20); ns = (wVEAddr>> 20) - (wVSAddr>> 20), (i = 0; i> 20) + I)

Jums suteikti šią funkciją, virtualus pradžios ir pabaigos adresus ir fizinį adresą, jie susieti su pradžios. Paskutinis argumentas yra susijęs talpyklos parametrų, pavyzdžiui, cacheable ar ne, bufferable ar ne, netinkamai naudotis, ar ne. - Amr Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back