Kaip rašyti Assembler?

M

M.Ammar

Guest
Vilties visi yra geros sveikatos. Esu 16-bitų RISC Mikroprocesorius projektavimas naudojant Verilog DTL. Noriu parašyti paprasta montuotojo, Can anyone tell me, kaip rašyti montuotojo. Prašome siųsti bet ebook / straipsniai / nuorodos reagarding problema. Nuoširdžiausi linkėjimai Mahometas Ammar

kai u're projektavimo iki. raštu surinkėjas nereikėjo problema. nebent u've nenaudojami bet surinkėjas ir u're Nežinau jokių programavimo kalba. Aš ne matyti bet knygas. tiesiog instrukcijų rinkinys, suprojektuotos vėliau instrukcijas gauti bitų modeliai. ir tt

[Quote = M. Ammar] viltį, visi yra geros sveikatos. Esu 16-bitų RISC Mikroprocesorius projektavimas naudojant Verilog DTL. Noriu parašyti paprasta montuotojo, Can anyone tell me, kaip rašyti montuotojo. Prašome siųsti bet ebook / straipsniai / nuorodos reagarding problema. Nuoširdžiausi linkėjimai Mahometas Ammar [/quote] Jūs rasite Altera programinė įranga

Rašymas paprastas montavimas programa nėra labai sudėtinga. Jei žinote, C kalba yra smulkmena, iš esmės yra didelė atveju struktūrą, jei kiekvienu atveju yra op kodą, daro konversijos kodas yra kiekvieno sub atveju pagal nedelsiant vertybes arba užsiregistruoti vertybes.

Man reikia parašyti paprastą surinkėjui taip pat. Mano klausimas eltonjohn Viduje didelis CASE, kaip turėtų c programa dirbti su "kilpa", jei kitam ar kitų filialas instrukcijas? Ar yra bet kuri knyga kalbėti apie šią temą? Ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back