P
pantho
Guest
Labas,
Aš noriu parsisiųsti paprasta programa, FPGA, VHDL Xilinx virtex-4.Aš naudoju ISE 10,1 IR POVEIKIO 10.1.kodas yra labai paprastas.yra ir vartų, kad dirba laikrodis aukštas
------------------------------
procesas (CLK)
pradėti
if (clk'event ir CLK = '1 ') then
y <= a ir b;
end if;
galutinio proceso;
I am very new in FPGA programavimas.elgesio, po versti, po žemėlapį ir po kelias modeliavimas works fine.Aš tiesiog noriu žinoti veiksmų Atsisiųsti programą FPGA.
Turiu kelis klausimus, taip pat:
1.Kaip bus priskirti man signalus (clk, a, b, y) uostų / kaiščių FPGA?
2.Kaip turėčiau pateikti informaciją (clk, a, b)?Ar galiu tai padaryti naudojant jungikliai FPGA diskusijų lentoje?Kaip prisijungti FPGA uostų jungikliai?
3.Kaip turėčiau imtis galia
?Ar galiu naudoti LED diskusijų lentoje?Kaip prisijungti išėjimo uosto FPGA su LED?
4.Turiu kodu bet. UCF failą rankiniu būdu?Kaip kodą. UCF šią paprasta programa?
Kažkas gali pagalvoti šiuos klausimus labai childinsh.Bet kaip aš labai naujo šioje srityje ir gauti ne patarėjas / instruktorius man padėti, tai yra labai svarbu man.Tikiuosi sulaukti pagalbos iš jūsų greitai.
Nuoširdžiausi linkėjimai,
Pantho
Aš noriu parsisiųsti paprasta programa, FPGA, VHDL Xilinx virtex-4.Aš naudoju ISE 10,1 IR POVEIKIO 10.1.kodas yra labai paprastas.yra ir vartų, kad dirba laikrodis aukštas
procesas (CLK)
pradėti
if (clk'event ir CLK = '1 ') then
y <= a ir b;
end if;
galutinio proceso;
I am very new in FPGA programavimas.elgesio, po versti, po žemėlapį ir po kelias modeliavimas works fine.Aš tiesiog noriu žinoti veiksmų Atsisiųsti programą FPGA.
Turiu kelis klausimus, taip pat:
1.Kaip bus priskirti man signalus (clk, a, b, y) uostų / kaiščių FPGA?
2.Kaip turėčiau pateikti informaciją (clk, a, b)?Ar galiu tai padaryti naudojant jungikliai FPGA diskusijų lentoje?Kaip prisijungti FPGA uostų jungikliai?
3.Kaip turėčiau imtis galia
4.Turiu kodu bet. UCF failą rankiniu būdu?Kaip kodą. UCF šią paprasta programa?
Kažkas gali pagalvoti šiuos klausimus labai childinsh.Bet kaip aš labai naujo šioje srityje ir gauti ne patarėjas / instruktorius man padėti, tai yra labai svarbu man.Tikiuosi sulaukti pagalbos iš jūsų greitai.
Nuoširdžiausi linkėjimai,
Pantho