Labas,
Manau, kad turite pakankamai procesorių atminties laikyti visą kodą (jei reikia perdaryti programavimas).
Rašyti Flash programinio kodo ir įkelti jį naudojant JTAG!
brmadhukar
Labas, Analog_IC
Norite pasakyti, kokie procesorius (ar DSP) naudojamas?
galiu duoti jums pavyzdį, aš tikiuosi, kad tai yra naudinga jūsų darbą.
Aš naudoju ARM (Samsung S3c4510) mano procesorius, nes mano Hy29lv16 Flash ROM.Yra PC programinės įrangos pavadintas Flashpgm.exe bendrauti su arm 'JTAG Modulis Spausdinimo uostas.Aš perskaičiau kodą Flashpgm.exe ir patikrinti JTAG's kabelinė grandinė.Man tai visiškai atitinka IEEE 1.149 standartas.
yra modulis pavadintas JTAG modulis gali visiškai kontroliuoti įvesties / ouput iš Pins į JTAG režimas.kai jūsų viršutinis sluoksnis programa bendravimo su proccessor's jatg modulis, tai gali karta ir rašyti action / trinti "flash".
Norite pasakyti, kokie procesorius (ar DSP) naudojamas?galiu duoti jums pavyzdį, aš tikiuosi, kad tai yra naudinga jūsų darbą.Aš naudoju ARM (Samsung S3c4510) mano procesorius, nes mano Hy29lv16 Flash ROM.
Yra PC programinės įrangos pavadintas Flashpgm.exe bendrauti su arm 'JTAG Modulis Spausdinimo uostas.
Aš perskaičiau kodą Flashpgm.exe ir patikrinti JTAG's kabelinė grandinė.
Man tai visiškai atitinka IEEE 1.149 standartas.
yra modulis pavadintas JTAG modulis gali visiškai kontroliuoti įvesties / ouput iš Pins į JTAG režimas.
kai jūsų viršutinis sluoksnis programa bendravimo su proccessor's jatg modulis, tai gali karta ir rašyti action / trinti "flash".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.