kaip priskirti ADC dinaminį diapazoną imtuvo dizainas

F

foxgan

Guest
Hi all Dabar aš projektavimas Superheterodyna imtuvas. Dabar turiu kai galvosūkiai: 1 Kaip suskaidyti 16-bit ADC dinaminį diapazoną? AGC turėtų garantuoti signalus iš demoduliatorius už ADC dinaminis diapazonas 2 dalis Kai aš apskaičiuoti demoduliuoti signalo lygis, ten yra keturių signalo Aš-/ Aš + ir K-/ Q +, kaip skaičiuotuvas kvadratinio vidurkio lygio demoduliuoti signalas

Apibrėžti dinaminio diapazono ASK dalį, kur AGC aktyvus, jūs turite padaryti RF sistemos analizę, kuri turi apimti Trukdyti lygiai (blokavimas, gretimo kanalo ir tt) ir išblukimo skirtumas. Visi šie parametrai priklauso tinkle, kur jūsų imtuvas yra naudojamas specifikacijas. Norėdami apskaičiuoti Vrms IQ signalą galima išmatuoti, pavyzdžiui, didžiausia įtampa kiekvienam (I + į žemę, ir Q + žemės) ir Vrms = Vpeak * 0,707

Taip pat priklauso šiek tiek jautrumas, bendros naudos, fazės triukšmo parametrus. Turite attenction ADC tipas (dujotiekio arba Sigma Delta), kaip mane bitų norite naudoti, mėginių ėmimo dažnumas ir drebėjimas. ADC yra tarpinis taškas nuo analoginių prie skaitmeninių pasaulių, todėl nėra taip paprasta analizuoti savo Dinaminis diapazonas. Pagal

[Quote = vfone] nustato dinaminio diapazono ASK dalį, kur AGC aktyvus, jūs turite padaryti RF sistemos analizę, kuri turi apimti Trukdyti lygiai (blokavimas, gretimo kanalo ir tt) ir išblukimo skirtumas. Visi šie parametrai priklauso tinkle, kur jūsų imtuvas yra naudojamas specifikacijas. Norėdami apskaičiuoti Vrms IQ signalą galima išmatuoti, pavyzdžiui, didžiausia įtampa kiekvienam (I + į žemę, ir Q + žemės) ir: Vrms = Vpeak * 0,707 [/quote] Tai mano pirmą kartą išgirsti blukimas atsarga? Kas tai? Ar tai įveikti amplitudės kitimo dėl išblukimo? Kas praktinę vertę blukimas marža? Ačiū,

Gerai, ačiū. dizainas yra toks sudėtingas, kad jei aš galiu gauti knygą ar straipsnį, kuris ypač pareiškia, dizainas? ačiū!

Quizeng Gu RF sistemos projektavimo Transiveriai bevielio ryšio Springer Geras tekstas RF sistemos projektavimas; 284 susijęs su šiuo klausimu

jei pridedamas failas gali būti naudinga U. Jame paaiškinama, grafiškai HW rasti dinaminio diapazono ASK.

[Quote = vfone] fade skirtumas apibrėžtis: h ** p: / / en.wikipedia.org / wiki / Fade_margin [/quote] Iki šios svetainės apibrėžimas, atrodo, kaip mes turime padaryti SNR overdesign įveikti blukimas nuostolių. Aš išsamus paaiškinimas, kaip taip, prašome padėti man, patikrinkite, ar aš esu teisinga ar neteisinga. Tarkime, SNR reikalavimas Baseband 21dB daryti demoduliavimo. Mums reikia sukurti SNR daugiau nei 21dB blukimas marža (prisiimti 6dB). Taigi input ADC Signalo ir triukšmo lygį turėtų būti daugiau nei 27dB, teisę?

Viskas yra susiję su tinklo specifikacijos reikalavimus, jei naudojamas imtuvas. Paprastai šių specifikacijų nėra nurodyti blukimas gauti dinaminio diapazono ribas, bet jei jie nurodote jūs turite padidinti SNR ribas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back