Kaip priemonė Mains Voltage su MCU ?!?!?

M

mrcube_ns

Guest
Hi all,

I need some apie matavimo maitinimo įtampa 220V AC sugestions, su MCU (pvz. PIC16f870 su 10 bitų A / D ar kažkas panašaus).

Turiu atlikti elektros tinklo įtampos reguliatorius (su transformatoriumi, kuris vieną pirminių apvijų ir 3-4 antrinės apvijos) su MCU (MCU turi skaityti maitinimo įtampai, ir Swith Relays (antrinės apvijos) gauti maitinimo įtampa artima 220VAC).
Tad bet kokią idėją, pasiūlymą, nuorodą arba komentaras yra labai sveikintinas.

Thanks in advance.Mr.Cube

Du varžai serijoje?Rūpinkitės savo breakbown įtampa, dauguma rezistorių kurių vardinė didžiausia 200V.

Hi Manu,

Nori pasakyti, kad paprastų Įtampos daliklis su 2 varžai?

Mr.Cube

Išvykimo manevruoti varžai, tai gali būti galimybė taip pat.

Hi daviddlc,

Shunt varžai labai mažas atsparumas ir paprastai gali turėti didelę srovę.

Viena iš problemų, su rezistorius sprendimas, kad visi PCB bus maitinimo įtampa, kurią aš noriu išvengti.

Kai izoliacija neccessery, ir su izoliacija kai įtampos lygį transformatorius.

Turiu idėją panaudoti transformatorius 220VAC/12VAC (ar panašiose vietose) ir padaryti everithing su pavieniais nedidelius įtampos.

Bet,

su transformatoriaus Aš vis dar turiu problema, kaip išmatuoti kintamosios srovės įtampa su MCU tikslus (kaip galima)?

Kai kurių modelių (arba teksto aprašyme) arba mintis, kaip padaryti tai padės.

Ačiū!

Mr.Cube

labas

rodyti schemos ir naudoti visų keturių varžai kaip 580k for 230V AC maitinimo, mano schemos yra šios diffarent, iused jį 440vac ......

DARLA
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

220VAC yra 320 voltų piko ... becoz voltmetras rodo mums Vrms vertybes ... kad paprastas įtampos, padalinus, kad suteikia max galia 5 V max at 320V įvedimo ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Hi DARLA,

kad amplifer?Parašytas po 24 sekundžių:Jūsų schematiškai I mean

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back