Kaip pridėti IO metu sintezė

D

doreen105

Guest
Aš io lib ir sintezės įrankis RTL sudarytojas cadence.How pridėti IO su mano dizainu. Kai aš importo vartų Netlist kiltų, bus ten žiedas IO aplink šerdį srityje?

Thanks very much

I
don't know if
I'm right or wrong.tikiuosi, ppl bus teisingas mane.

kai i turėjo Netlist, ir pradėjo lib failą patikrinti IO modulių ir naudojamas rašyti wrapper.ty kiekvieną įvesties / išvesties uostuose mano Netlist, ir padarė ją praeiti per io modulio mano Lib.

į Lef yra fizinis informaciją apie iopads.taip, kai Netlist yra importuojami į backendu įrankį, kartu su Io specifikacija failą, trinkelės gauti sukurtas.

Max Sree205,
Ši procedūra jums pasakyti yra tai, corect, tačiau ji taip pat reikia įtraukti vietos ir IO pad kaip atskiras suvaržymas.

sree205 rašė:

I don't know if I'm right or wrong.
tikiuosi, ppl bus teisingas mane.kai i turėjo Netlist, ir pradėjo lib failą patikrinti IO modulių ir naudojamas rašyti wrapper.
ty kiekvieną įvesties / išvesties uostuose mano Netlist, ir padarė ją praeiti per io modulio mano Lib.į Lef yra fizinis informaciją apie iopads.
taip, kai Netlist yra importuojami į backendu įrankį, kartu su Io specifikacija failą, trinkelės gauti sukurtas.

per sintezę tik db skaityti faktinės IO išleidimo metu rodymas ir foor planavimas

sarath51 rašė:

per sintezę tik db skaityti faktinės IO išleidimo metu rodymas ir grindų planavimas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back