Kaip pridėti ašaros į Zuken-CR5000

• Thread starter Anonymous_Ricky
  • Start date
A

Anonymous_Ricky

Guest
Hi all,

Can anybody help me out, kaip naudoti ašaros į Zuken.
Man reikia užbaigti procesą pradėti ašaros.

ačiū,

Ricky
Paskutinį kartą redagavo Anonymous_Ricky m. balandis 20, 2007 11:25, edited 1 kartą

Zuken yra įmonė.

Jei norite mums reikia konkrečios informacijos apie tai, kokia programa ir versijos esate nori naudoti šią Zuken padaryti?

Cadstar?
CR5000?

Ak, cant padėti tada.
Cadstar mano programa pasirinkti.

Siūlyčiau skaityti Help failus, jis yra ten cadstar todėl tikiuosi, kad jis turėjo būti už CR5000.

labas,
vyko padėti failą, tačiau rezultatas nėra patenkinamas.
Ar galėtumėte paaiškinti, kaip jūs jį Cadstar.
kuri gali padėti.

ačiū,
Ricky

OK, in Cadstar I would route the board as normal, using the Route Editor (PREDitor) for a single track connection to a terminal block. Tada norėčiau grįžti į redaktorių (Cadstar) ir pasirinkite sekti, kad išėjimai terminalo blokas bloknotas, norėčiau pažymėti langelius "Įtraukti ašaros".

Tada, kai grįžta į Maršrutas redaktorius, o dabar turi informaciją, reikalingą Auto Teardrops Pridėti prie bėgių, kai aš jį įjungti (routing options).

Tačiau, aš vis dar labiau linkę pasirinkti rankiniu būdu, ir įtraukti juos, kad aš galiu nustatyti, kur jie turi eiti pats.

Gerai, tai yra vienas iš būdų, o kita, kuri aš ieškojau tai:
ketiname PREditor tada configure> atributus renkamės ašara kampas attributefor ypač įpasirinktus kodas lygio lygio kolonėlės, bet aš negaliu eiti toliau ją
šį metodą, jei Jums kada nors yra naudojamas tai, ką aš noriu žinoti.
Thanks and regards.

Ricky

Hi Ricky,
Galite tai padaryti iš konfigūruoti>> atributus taip pat.

Tam reikia padaryti ašaros apibrėžimai iš redaktorių, kaip Cyberrat pasakė.
1 - kai U Make ašaros iš redaktorių, programinė įranga stors ašaros apibrėžimas (jo kampas ir tt), kaip TD0, TD1 pan.
2 - Tada Preditor U priskirti pačios ašaros apibrėžimas kitų įpasirinktus kodai pagal Configure>> Rekvizitai>> Pad kodas lygis
3 - Jei norite, kad kitu kampu ašaros, ir vėl reikia priskirti dizaino editor.it bus aukštesnėje kaip TD1.
4 - po priskyrimo ašaros apibrėžimas įpasirinktus kodą, yra du būdai, kaip sukurti ašaros.
>> Pirmojo U maršruto dizainas, tada iš routing-> create ašaros.
>> Antra, jei u wanna internete teardroping tada iš Routing options-> įdėti teardrops.So kaip u will maršrutą, jis bus automatiškai sukurti ašaros.

Tikiuosi, man netrūksta bet steps.this yra procesas, mes vadovautis Cadstar.
Hope it helps.

abhiParašytas po 43 minučių:Hi Ricky,

Tik šiandien aš matau, kad su PREditor XR1.7AA, Zuken pakeitė dialogo settings.So atributas, požymis redaktorius pati, galite nustatyti skirtingus ašaros definitions.You nereikia perkelti atgal į redaktorių.

Panašiai už C50000.

tahnks abhi 002 buvo reali pagalba.

Ačiū dar kartą

Tai dar paprasčiau ir greičiau tai padaryti dizaino redaktoriaus.

Tai ne taip, jei jūsų ketiname pridėti Teardrops VISIEMS bloknotai, tikrai tik įtraukti juos į terminalus ir tt, kur yra geležinkelio pertraukos tikimybė ir tt

Hi cyberrat,
Thanks for your help but i am reikalaujama, kad kiekviena ašara ant kilimėlio.
metodą paaiškinti abhi 002 yra puikus.Aš naudoju, kad.
Ačiū dar kartą kas už jūsų atsakymus įstaiga.

Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back