Kaip pradėti?

S

staraimm

Guest
Dabar aš tai projektas susijęs su GSM belaidžio sistema.Bet aš turiu keletą žinių apie tai.Ar kas nors duoti man pasiūlymus apie tai, kaip pradėti?Thanks a lot.

staraimm rašė:

Dabar aš tai projektas susijęs su GSM belaidžio sistema.
Bet aš turiu keletą žinių apie tai.
Ar kas nors duoti man pasiūlymus apie tai, kaip pradėti?
Thanks a lot.

Radau knygą "RD sistemos projektavimo Transceiver bevielio ryšio".Tačiau pirmoji dalis knygos jau supainiotas mane.Per daug formulė ir notacji ir signalizacijos sistema.Ir aš rasiu kitą knygą "Communication Systems" suprasti pagrindines ir signalizacijos sistema.

Aš dešinėje būdas pagal belaidžio ryšio sistemos?Labai ačiū už atsakymą.

Čia keletas nuorodų Jums ...

->> Http://en.wikipedia.org/wiki/GSM

->> Http://www.ecvv.com/offerdetail/I603694.html

->> Http://www.techgsm.com/page/gsm-terms-systems/terms-gsm.html

->> Http://www.oei-edu.com/t363.htm

ieškoti šios knygos grynojo ...

->> Http://www.cb-india.com/proddetail.asp?prod=5209

apynių todėl padės Jums ..

Dėkojame H_D_R už atsakymą.Bet man reikia daugiau informacijos, kaip sukurti siùstuvas ir GSM signalo.Dokumentacija Jūs išvardytų man pagrindinė informacija apie GSM protokolo taikymą.

Aš perskaičiau pridedamas informacinis lapelis, kuris pasakys man FPGA ir DSP lustas gali būti naudojama priimti GSM signalą.Aš esu suinteresuotas, kad ir pabandyti suprasti, kaip sukurti tokį imtuvą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

hi ...
actuallly wat natūra GSM pagrįstas pjt ru doin ...
Bet kuriuo atveju, kad galėtų bendrauti su GSM modemą (siųstuvas-imtuvas) Jums turi būti susipažinę su AT komandomis.

Jūs taip pat turėtumėte žinoti struktūrą GSM duomenys, ty kai siuntėjui jokios: ateina, kai gavėjas nėra: ateina tt

Taip pat, jei esate doin kai su sms tada, daugeliu atveju Jums reikia konvertuoti eilutę duomenų PDU formatas, tada nusiųsti jį modemas.Taigi, žinios eilutę PDU perskaičiavimo algoritmas ir atvirkščiai yra velniukas:

į folllowing nuorodą, gausite tam supratimą apie jį.
http://www.dreamfabric.com/sms/

geat1j, aš nenoriu bendrauti su GSM moderm.Noriu statyti GSM moderm remiantis FPGA ir DSP lustas.AT komandas arba PDU formatas taikymo lygiu dalykų remiasi egzistavo GSM moderm.

staraimm rašė:

geat1j, aš nenoriu bendrauti su GSM moderm.
Noriu statyti GSM moderm remiantis FPGA ir DSP lustas.
AT komandas arba PDU formatas taikymo lygiu dalykų remiasi egzistavo GSM moderm.

Pradėkite Redingas GSM Specifikacijos aš prijungti juos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back