kaip pradėti

R

Rumieus

Guest
kaip sukurti savo grandinę?paprastas atvedė gal?
yra gera knyga, kad vadovas naujokai panašus į mane?

Tai gana plati prašymą.i paprasta LED lengva.įsteigti LED ant pjovimo duonos su rezistorius, galbūt kaip 220 omų.Aizšmaukt iki kaip 5V maitinimo ir jūs turėtumėte pamatyti paskatino užrūkyti.yra du sukelia LED, kad anodo ir katodo.Paprastai Anodinė būtų gauti rezistorius su 5V atsilieka, kad (su Anodinė taip pat paprastai daugiau)
esantis švinas.Katode tada eikite į žemę.kartą galios yra taikomos LED turėtų nutvieksti.Jei ne, pabandykite apversdami LED kaip kartais anodo ir katodo gali būti apverstas.

em ..mano klaida ..ir paprašė neteisingas klausimas ..What i tai buvo, jei ir
žr. pomėgiai rinkinio knygų, there's a bunch of grandinės studentams naudotis jų galutinio projekto ..Noriu sukurti savo grandinę nuo scracth ..kaip mirksi vadovaujama ..signalizacija ..ir net radijo bangų siųstuvas ..i dont suprasti kaip įdėti sudėtinės ..kaip apskaičiuoti daroma ..ir kaip elektroninis srauto ..ir žiūrėti ..kai ir tyrimas ..ir VISADA apskaičiuoti mažų grandinės ..RLC, rc serijos lygiagrečiai kirchoff, tiltas ir tt ..tačiau tai nepadės, visada, kai noriu sukurti savo grandinė ..ir dont know kaip pradėti ..please help me ..Atsiprašome už skaldytų anglų ..

Matau, iš esmės tai, ką norite tai padaryti schemą arba langelyje schema ką bando atlikti.Tada tyrimų ką komponentų geriausiai atlikti užduotis po ranka.labiausiai komponentas bus tipinio dizaino teise į duomenų.vieną kartą jūs turite idėją dizaino kiekvienos mažos kontūras aplink pagrindinių komponentų naudojate, tada norite analizuoti šiuos ir įtraukti juos turi kartu užtikrinti, kad jūsų pateikti tinkamą įtampos ir srovės.Atminkite, kad paprastai nori naudoti komponentus, kurie yra norma dvigubai įtampa jūs planuojate kertančioje jų, kitaip jums galvos komponentų mysteriously jei už akivaizdžiai jokios priežasties.

pageidauja ir gali būti daugiau informacijos, gal kas nors daugiau.

em ..i know scenarijus ir programavimas ..ir i priėmė programavimo kursą ..realiame gyvenime ..ir galvoti apie kažką ir bandykite kodavimo ji ..pabandykite ir klaidų metodas ..Tai, ką noriu daryti su elektroninių ..gali kas nors punktas man knygą ..tikrai gera knyga manekenais kaip man pradėti kurti savo grandinę?pvz: pabandyti sukurti kažką, kad jau egzistuoja.Programavimo yra tūkstančiai būdų, kaip sukurti vienas dalykas ir manau, elektronine yra tas pats.Hope someone can help me.Kaip pradėti?arghh Padėkite man!Padėkite man!ir prie kelio ..aš jau baigti mano elektroninius kursus.taip i know pagrindinio ..teorija ..daug!damn teorija be praktinio!

http://www.dummies.com/WileyCDA/DummiesTitle/Electronics-For-Dummies.productCd-0764576607.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back