Kaip pradėti verilog A HSPICE

S

sj95

Guest
Dear all: Turiu problema imituoti paprastas failą HIPICE. Kai aš spustelėkite imituoti, todėl visada pasakykite man ** klaida ** Verilog-A Įrenginio perdirbimo metu: LML failas neegzistuoja Kodėl? kokia klaida yra man? Ar galėtumėte man padėti? Ačiū daug. SP failą: * Pavadinimas: paprasta Verilog-rezistorius HDL resistor.va variantų po = 1 X1 1 0 rezistorius r = 1 vs 1 0 1 DC vs 0 10 1 baigti VA failą: / / Paprasta rezistorius. " "disciplines.vams" modulį rezistorius (p, n); parametro R = 1.0 iš (0 - inf), elektros p, n; analoginius I (p, n)

Sveiki, patikrinti, ar u turi, kad licencijos failo požymis. Ji veikia puikiai. Ačiū

Patikrinti, jei turite "HSP_HDL_PATH" aplinkos kintamąjį į savo aplinką seetings.

[Quote = sj95] Dear all: Turiu problema imituoti paprastas failą HIPICE. Kai aš spustelėkite imituoti, todėl visada pasakykite man ** klaida ** Verilog-A Įrenginio perdirbimo metu: LML failas neegzistuoja Kodėl? kokia klaida yra man? Ar galėtumėte man padėti? [/Quote] Aš manau, kad hspiceva funkcija licenciją failą trūksta, todėl jūs negalite sudaryti ... va modelis ar tiesiog turite nerenkami modeliavimo prieš paleidžiant šį failą. dėl

jei lis failą HSP-vacomp: LIC: Nėra tokio funkcija egzistuoja

Turiu "hspiceva mano licencijos failą, bet mano lis failą, gaunu:" HSP-vacomp: HSP-vacomp: Skambinti Verilog-kompiliatorių'...' HSP-vacomp: Synopsys HSPICE Verilog Kompiliatorius Versija 1.60.802.081208 HSP-vacomp: Copyright (C) 2008 Synopsys, Inc Visos teisės saugomos HSP-vacomp: HSP-vacomp: LIC: Išleidimas hspiceva simbolinis (s) HSP- vacomp: LIC: funkcija hspiceva nerastas "Ką aš darau negerai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back