Kaip perjungti kondensatorių filtro darbas?

C

chichi

Guest
Aš esu labai nauja įjungtas kondensatorius dalykų, aš žinau, kad AB "filtrai šiais laikais yra labai populiarus, ir taip pat žinoti, kad f ir c gali generuoti pasipriešinimo, tačiau kaip perjungiamųjų BŽŪP generuoti off dažnumo sumažinimas filtrų? kiek aš žinau , polių turi R ir C, kur C iš komutuojamų kepurės?

Yra jungiklio dangtelis filtrų kondensatoriai. Kadangi jūs žinote dažnai kondensatoriaus įkrovimo procesas veikia kaip varža, kondensatorius, šalia "rezistorius" RC laiko C ir ribinis dažnis. Ne visos kepurės "sukuria pasipriešinimą".

U reiškia, kai, pavyzdžiui pereiti kepurės, ar įjungtas dangtelį, jei RC laikas yra 1 / f, tada suskirstykite R, gauname, kad C, todėl pereiti dangtelis itselp, atsiprašau, aš ne visiškai gauti ir

Hi pretenzingas! Yra daug dokumentų ir kitų įmokų rasti internete apie AB grandinių. R pakeitimo komutuojamų kondensatorius (periodiškai pakraunamas, ir deloaded) principas nėra sunku suprasti. Kaip vieną pavyzdį, pridedamame dokumente ieškoti. Linkėjimai ir sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back