Kaip pavyzdį KT / C triukšmo, o daro grandinės analizė?

G

GDF

Guest
Jeigu aš turiu įjungtą BŽŪP 1 pav, Ar aš galiu naudoti 2 pav modeliuoti KT / C triukšmo, kai aš mano grandinės analizė?

KT / C yra bendras RMS triukšmo, o ne triukšmo spektrinis tankis, o tai, ką savo ratą numeris bus rodomas. Paprasčiausias būdas kryžminių yra vienetai. KT / C yra vienetai V ir NSD turi vienetų V / sqrt (Hz). Jei jis buvo paprastas RC žemo dažnio filtras, tada jūsų NSD būtų 4KTR ir integruoti jums RMS triukšmo KT / C Jei įjungtas BŽŪP grandinės, galite pakeisti R 1 / (2 * pi * f * C).

[Quote = lavitaebelle] kT / C yra bendras RMS triukšmo, o ne triukšmo spektrinis tankis, o tai, ką savo ratą numeris bus rodomas. Paprasčiausias būdas kryžminių yra vienetai. KT / C yra vienetai V ir NSD turi vienetų V / sqrt (Hz). Jei jis buvo paprastas RC žemo dažnio filtras, tada jūsų NSD būtų 4KTR ir integruoti jums RMS triukšmo KT / C Jei įjungtas BŽŪP grandinės, galite pakeisti R 1 / (2 * pi * f * C). [/Quote] Jei aš savo grandinę, kuri daro išvadą, keletą SC grandinės analizės, norėčiau pamatyti kuris iš jų generuoti daugiau triukšmo. Noriu supaprastinti mano grandinės pirmas, taigi man reikia modelio KT / C nosie paprasta įtampos šaltinio. Norėčiau užtikrinti, kaip aš tai pagrįsta ir praktiška naudoti. Ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back