Kaip paslėpti šį rezonanso dažnis yra LPF?

L

LTCC

Guest
Sveiki, vaikinai.Aš sukūrė LPF.Iš toliau pateikto grafiko, ji rezonansinis dažnis 15ghz (mark3).Norėčiau surasti priežastį ir sustabdyti jį.

Ar kas nors žino, ką gali sukelti šis rezonanso ir kaip ją išspręsti?

Thank you so much.
Paskutinį kartą redagavo LTCC 18 spalis 2008 22:30, edited 1 kartą iš viso

Be informacijos apie projektavimo parametrų filtro, kaip galima suteikti jums pasiūlymų?

Be išsamios informacijos apie savo projekto sunku ką nors pasakyti, bet aš galiu duoti keletą patarimų.Visų pirma atrodo, kad jūs turite parazitinės rezonuoja STOP juostos.Labiausiai tikėtina priežastis yra savarankiškai rezonanso vieno ar daugiau komponentų.Jei naudojate Susitelkusius komponento patikrinimas jiems už savarankiškai rezonanso dažnis (SIS).Ji taip pat gali būti netolydumo INTI žemės ir perdavimo linijoms.net litavimo taškų viršija lituoti gali sukelti parazitinės rezonuoja.Jūsų sklypo taip pat rodo stabiliai mažėja Attenuation aukštojo dažnio.Ji gali Parasitic capacitive sukabinimo iš įvesties ir išvesties, serija susijusi induktyvumas iš vieno ar daugiau elementų į žemę (paprastai tai via) ar ką nors kita.Pabandykite patikrinti visus šiuos dalykus.Jei jums reikia papildomos pagalbos aš galiu jums padėti, bet reikia daugiau informacijos.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
RD-OM

Dėkojame, RD-Om.

Čia yra filtras modelio HFSS.It's a microstripline LPF naudojant LTCC substrato.
Ir VIaS yra prijungti intermedia įžeminimo plokštės ir bottoom įžeminimo plokštės.
Filtras yra įsikūręs aliuminio lange naudojant laidžios epoksidų.
Paskutinį kartą redagavo LTCC 18 spalis 2008 22:31, edited 1 kartą iš viso

Į stopband šio LPF skirta žemiau 40dB from13-16GHz.Toliau pateiktoje schemoje yra mano sumodeliuotais rezultatus (taškinės linijos)
vs išmatuoti rezultatus (kietosios linijos).Į sumodeliuotais rezultatai (mark3), rezonansinis frequecy apie 18Ghz, kuris yra rezonansinis frequecy iš aliuminio laukelyje.

Dabar aš nežinau, kodėl ši dažnio perėjimas prie 15.1Ghz (mark2) arba netikėtai rezonanso dažnis įvyko?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Nekilnojamojo filtras, Kaip lituoti jungtys žemės filtrą?Manau, kad tarpinis žemės yra ne taip "šalta", kaip jis turi būti, ypač artimas jungtys.
Pabandykite atlikti antrą prototipas pridėti daugiau VIaS arti jungtys, arba tiesiog vengti naudoti 3 sluoksnio lentos.
Kita galimybė galėtų būti, kad kai kurių nežinomų priežasčių rezonansinis dažnis iš dėžutės yra mažesnis nei sumodeliuoti viena.Ar galite pašalinti / pakeisti ir pakartokite matavimą?
Tikiuosi, kad jis gali padėti.
Mazz

Gerbiami LTCC,

Atrodo, dizainas
9. kad minimalus induktoriaus sustiprino LPF.Iš jūsų nuotrauką HFSS modeliavimo lange galima matyti, kad jūsų pateikti trijų eilių per viršutinės zonos ir dviejų eilučių apačioje.Šios viršutinės per įsikūręs labai arti spausdinami capacitive elementai.Taisyklė sako, kad visi priežasčių mažiausiai 3 atsekti plotis nuo filtro elementų.Jis ieško savo dizaino viršutinė per dėti arčiau.Tai gali sukelti kai kurių vietinių parazitinės rezonuoja.Aš taip pat nesuprantu, kodėl jūs naudojate daugiau nei vieną žemės.Tai paprastai nepriimtinas mikrobangų dizaino nebent tai tikrai būtina dėl tam tikrų priežasčių.

Aš paprastas dizainas Jūsų spec tik patikrinti galimybę tolti Leistis būdas smailių, kad jūs apie žymėtųjų m4.Aš asmeniškai Dont kaip ir bet Ansoft produktų ir HFSS per.Šios programos yra stambiagabaričių, nedraugiškas ir retai pateikia tikrai gerų rezultatų, mažiausiai rezultatus, kad būtų geriau, nei iš kitų programų.Net sena Genesys Wyposaż
J. simuliatorius teikiama geriau ir greičiau rezultatus, nei galingi HFSS.Tai kodėl aš naujas Genesys mano greitai modeliavimas.Kaip matyti iš įtraukti paveikslėlį
9. siekiant paspartinti LPF mes galime judėti Leistis būdas vynai iš 25 MHz juostą.Atminkite, kad tai yra grandinė imitavimas,
o ne J., todėl faktinis atsakas gali būti perkeliami žemyn maždaug 10 iki 20%.Labai lengva retune filtrą atgal į tas pačias savybes.Beje, tai atsakymas į jūsų klausimą apie tai, kodėl maker2 yra perkeliama iš marker3.Priežastis, kad grandinės simuliatoriams negalima tikėtis daug Parasitic jei norite įtraukti juos rankiniu būdu schema.Bet taip, jūs turite žinoti visų jų vienuolynas, kuris yra galimas tik tada, kai jūs turite gerą modeliai visų elementų.J. simuliatorius dirba daugiau parazitinių padarinių, todėl dažnio atsakas perkeliami žemyn.Beje, aš Rogers 4003 dėl substrato.

Kitas taškas žymenims 2 ir 3 viršūnių.Tikėtina, kad ertmės rezonuoja yra atsakingas už jį.Stenkitės, kad jūsų dėžutė mažesnė, ypač jos mažesnės.Galite tai patikrinti pašalinti laukelyje visiems.Jei ertmė rezonanso reiškinio priežastis Parasitic smailės išnyks.Jei ji dar savo langelyje nėra priežasties, dėl kurios smailės.Taip pat galite pabandyti pašalinti antra įžeminimo plokštės ir patikrinkite jos poveikio.

Galiausiai apie per eilučių.Tai reta proga, kai tikrai reikia trijų eilių.Dvi eilutės paprastai pakanka, tačiau jis geriau pereiti vieną pusę pikį.Tai padidins Attenuation Via eilučių, tačiau išsaugoti gebėjimą srautas kitų srovių.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
RD-OM
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ar naudojate teisingą dielektrinė konstanta jūsų substrato savo modeliavimas?Jei ertmė yra pakrauta į dielektrikas, rezonansinis dažnis bus perkelti mažesnis.

Perdavimo linijos Filtrai visada turi atsakymus į harmoniką jų Apipjaustymas dažnį.

Įprastinė Apgaulė yra pakopinio differrent tipų filtrus.

Dėkojame už jūsų patarimus, ypač RD-OM ir Mazz.

Dėl tam tikrų priežasčių, aš turiu naudoti daugiasluoksnius žemės.Taigi VIaS yra neišvengiamos.Parašytas po 11 minučių:Mazz rašė:

Nekilnojamojo filtras, Kaip lituoti jungtys žemės filtrą?
Manau, kad tarpinis žemės yra ne taip "šalta", kaip jis turi būti, ypač artimas jungtys.

Pabandykite atlikti antrą prototipas pridėti daugiau VIaS arti jungtys, arba tiesiog vengti naudoti 3 sluoksnio lentos.

Kita galimybė galėtų būti, kad kai kurių nežinomų priežasčių rezonansinis dažnis iš dėžutės yra mažesnis nei sumodeliuoti viena.
Ar galite pašalinti / pakeisti ir pakartokite matavimą?

Tikiuosi, kad jis gali padėti.

Mazz

Norėdami LTCC,

Pabandykite galimybę naudoti CPW vietoj MicroStrip.Aš nežinau visų detalių savo projektą, bet atrodo, kad CPW gali būti geriau už savo paraišką.Yra vienas SMA jungtis, kuri gali būti girtas ir gali dirbti iki 40 GHz, aš, deja, nepamenu tipą ir dalis #.Į pėdsaką šio jungtis yra labai svarbus, todėl konstrukcija kruopščiai.Taip pat galite pabandyti naudoti absorberio medžiagos viduje ertmė.Dažnai gali padėti parazitinės rezonuoja.

Sėkmės,
RD-OM

Thank you so much, RD-Om, už visus pasiūlymus ir filtro modelį.

Aš pirmą kartą absorberio medžiagos matyti, jei rezonansinis dažnis shift arba pašalinti.Jei jis neveikia, aš pakeisti dydžio langelis, naudokite 40GHz SMA jungtis ir bandykite dar kartą.

Po daryti pakeitimus, I'll atnaujinti, kaip tai vyksta su fitler.Parašytas po 2 minučių:phytech rašė:

Ar naudojate teisingą dielektrinė konstanta jūsų substrato savo modeliavimas?
Jei ertmė yra pakrauta į dielektrikas, rezonansinis dažnis bus perkelti mažesnis.

Norėdami LTCC,

You are very welcome!Praneškite mums, jei jums reikia ką nors kita.

BR,
RD-OM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back