Kaip paskatinti pokyčiai po dažnio daliklis?

B

bageduke

Guest
Turiu klausimą: Kaip veikia paskatinti pokyčiai po dažnio daliklis? Žinau, kad kompensuoti dažnumas nesikeičia, bet kaip apie paskatins galios lygis? Taip pat unchange? Ačiū,

Kaip paskatinti pakeisti po to, kai dažnio daliklis? Žinau, kad kompensuoti dažnumas nesikeičia, bet kaip apie paskatins galios lygis? Taip pat unchange?
Kaip jums pasakyti, kad kompensuoti dažnio dalijimo dažnis yra nepakitę po? Tarkime, dažnis 1MHz ir padalytas iš 100, tada aš turėti 10kHz. Taip pat leiskite pasakyti atšaka yra 900KHz atšaka yra įsikūręs po padalijimo ką dažnio? ji turi keletą atvejų suprasti skaitmeninio padalijimo atveju.

Taip, jūs teisūs. Atveju, jei minėta atšaka bus užlenkti. Kai aš kalbėjau apie JT pasikeitė atšaka kompensuoti dažnio, aš reiškė, kad, pavyzdžiui, kelių GHz laikrodis perkirstas kelių GHz laikrodis ir "Spurs" yra MHz kompensuoti. Atsiprašau, aš nenorėjau, kad aišku. Ar galite man pasakyti, šiuo atveju, kaip paskatinti lygio kaitos? Kaip ir fazinį triukšmą, sumažinti 6dB per skaldyk-2? Ar pasilikti JT pasikeitė? Ar turite kokių nors dokumentų, aptarti šią temą? Ačiū,

Na, įsivaizduokite, vežėjas, kai mažas dažnio moduliavimo vyksta rūšiuoti. Jei yra vieno tono dažnis FM moduliuojant vežėjas, gali būti nustatoma aproksimacijos būdu pagal spektro: šalinės juostos galios DBC = 20 log (Δf / (2 * FM)), kur Δf dažnio nuokrypį, ir FM yra tolygiam norma. Jei buvo perduoti per atskirties 2 grandinės, dažnio nuokrypį Δf pusė, bet FM liks tas pats. Taigi, po 2 atskirtį, sidebands vis tiek tuo pačiu + / - FM atstumu nuo vežėjo, tačiau jų lygis būtų 6 dB mažesnis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back