Kaip pasirinkti tinkamą diodas?

E

ericmar

Guest
Kaip nurodyta aukščiau.Kaip sužinoti, kokio tipo diodus man reikia naudoti?

Jei šis diodas veikia?

Parašyk daugiau informacijos, jūsų klausimas yra labai bendro pobūdžio.

Norite, kad dabartinis įvertinimas iš diodas turi būti panaudotos.Dėl Prostownica paraiškų einamųjų yra nuo nulio iki tam tikros dabartinės.Į diodas įvertintas vidutinės dabartinę su pikinė srovė yra labai didelis.Būdas rasti vidutinė srovė imtis sine wave ir sumušė jį į 16 lygias dalis.Diskrečioji įtampa yra tada taikomas impedanso rasti diskrečiųjų srovių.Pridėti srovių ir atskirties 16 suteikti jums vidutinė srovė.Atminkite, kad srovės kondensatorių tebėra įtampos, padalinus impedanso.

ericmar rašė:

Kaip nurodyta aukščiau.
Kaip sužinoti, kokio tipo diodus man reikia naudoti?

Kokie yra darbo sąlygų, kurias norite įdėti diodas į?

Gal aš klausti "Kas yra diodas naudojamas?"!Ar už limitting dabartinį tik?Žinau, kad tik leidžia srovės srautas trhough viena kryptimi, tiesa?Ką apie diodas Zenera?Dostałem diodas čia ženklinami kaip 79 C6 V2 wat is it for?Tiesą sakant, aš tyrimo dėl tam tikrų grandinių todėl Aš mėginu suprasti, kodėl jie naudojo visus šiuos Diodai!

Dėkojame už pagalbą bet kuriuo atveju!

Diodai gali būti įvairių rūšių.Tai galėtų būti lygintuvas, zenner, varicap, DIAC, PIN kodą, LED
ir tt Kiekvienas diodų tipas turi savo funkciją grandinės ir simbolio schemos.Gauti žinių apie diodas tipai ir jų simboliai ir ko kai analizuojant grandynai bus lengviau.

Čia galite rasti labai gera informacija apie diodas (pvz. diodas reitingai) ir jos taikymas (pvz., lygintuvas) čia:http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/Semi/SEMI_3.html

nicleo rašė:

Čia galite rasti labai gera informacija apie diodas (pvz. diodas reitingai) ir jos taikymas (pvz., lygintuvas) čia:[/url]
[url = h ** p: / / www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/Semi/SEMI_3.html] h ** p: / / www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/Semi/SEMI_3.html
[/ url]

priklauso nuo to, gimęs taikymo ........

Naudojant Si (silicion) diodas, ir gali ją įjungti, 0,7 voltų įtampos riba .....
Jei ir reikės mažiau įtampos ypač panaudojimą Ge (Germanimu) diodas .... Tai dėl įtampa yra 0,3 V ..... bet Ge diodai turi mažiau energijos tvarkymo pajėgumų nei silicio diodai ......... ....

Stabilitronas dirba Stabilitronas charakteristika regiion naudoti konkrečias paraiškas ..... Į Stabilitronas kryptimi laidumo yra priešinga nei normali diodai .........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back