kaip pasirinkti resonable dvi tonas freq.

L

lijulia

Guest
Right now, I am projektuojant gsm / SCDMA dualband LNA, GSM, kanalų erdvėje 200k, when I run IIp3 modeliavimas, RF1 = 940MHz, taip, kaip toli yra RF2?jei pasirinkti 40MHz nuo RF4.aš vis dar reikšmingas IIp3?Be to, SCDMA, RF1 = 1.8GHz, kanalų sapcing yra 500kHz, galite pasirinkti RF2 = 1.795GHz?

Ačiū!

Taip, tai yra pagrįsta, ką reikia padaryti!Kadangi abu vežėjai pereiti passband, Jus domina, kas tarpusavio priklauso pusėje vežėjų šalia šių dviejų!

Dėkojame s už atsakymą!Bet ar jūs manote, kad tai yra per toli, jei RF2 yra 40MHz nuo RF1?man reikia išnagrinėti kanalas tarpai kai aš pasirinksiu RF2?Jūs žinote, jeigu aš pasirinksiu mažas delta f, tada PSS bus rodomi visada.

Norėčiau pasiūlyti du tonai vienodais tarpais aplink ceter dažnumas nekilnojamojo signalo ir tarpas be maždaug tiek pat, kiek -1 arba -2 dB punktai dėl moduliuoti spektro tikrą signalą.Tai leis suderinti moduliuojama signalą.

Uzpūtīgs,

Ar manote, kad gausiu paties IIp3 rezultatas, jeigu aš pasirinksiu įvairių RF2, kaip 1MHz arba 40MHz nuo RF1?

Jūs tikriausiai bus.Vairo buvo labai sudėtingas kombinacijas nonlinearities, kad yra funkcijų visų įmanomų kintamųjų.

Dažnio ir galios lygis dvi tonas signalai yra nustatomas pagal

gretimų kanalų imunitetą bandymo specifikaciją.

GSM intermodulatation bandymą, nemoduliuotas nešlys galia-49dBm,

ir tonas tarpai yra 200kHz.

Žinoma, idealus variantas, IIP3 nėra skiriasi signalo atstumas ir

galios lygis dviejų nemoduliuotas vežėjams, bet ir iš esamų

atminties efekto arba saldžiųjų vietoje, rezultatai galėtų būti kitokia.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Kanalo ilgio GSM yra 200KHz.IP3 bandymo dažnius turėtų būti grindžiamas tarpusavio reikalavimo, kuris yra f
800 KHz (CW) ir f
1600 kHz (GMSK).Kad 2 (f
800 kHz) - (f
1600 kHz) =
f

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back