Kaip pasirinkti iš PVT derinys?

I

IC_Lee

Guest
Sveiki, visi Aš projektuojant mikroschemos naujokas. Turiu du klausimu čia. Aš noriu žinoti, kaip pasirinkti protingą deriniai PVT (procesas, maitinimo įtampa, temperatūra). Kuris deriniai būtini paleisti modeliavimo? Ir tada mano lustas grįžo iš liejimo bus gerai. Koks skirtumas tarp visų proceso sąlyga (pvz., tipiškas, SS, FS, sf, fs, ir tt) rūšių skirtumas? Kaip keisti savo dizainą, prisitaikyti prie bet PVT kaita? Ačiū už visus atsakymus!

Aš visada paleisti trys modeliavimas patikrinti grandinę. Tipinis atvejis: TT, VDD 0%, 40 laipsnių blogiausias atvejis: SS, VDD-10%, 125 laipsnių Geriausias atvejis: FF VDD +10%, -25 laipsnių

[Quote = silicio] Aš visada paleisti trys modeliavimas patikrinti grandinę. Tipinis atvejis: TT, VDD 0%, 40 laipsnių blogiausias atvejis: SS, VDD-10%, 125 laipsnių Geriausias atvejis: FF VDD +10%, -25 laipsniu [/quote] Aš taip pat paleisti šias tris, bet aš Don "t žinoti, ar jie yra pakankamai visiems dizainams.

Manau u'd geriau išbandyti visus modeliavimas kampai: TT + 55 ff - 25 ff + 110 pp + 110 pp - 25

Ji priklauso tiek nuo jūsų dizaino ir programos. Tiesą sakant, yra kitas po svarstyti šio klausimo, jei mano atmintis nepamiršo manęs. Jūs galite ieškoti jį:) linkėjimai, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back