Kaip parodyti ryšį išdėstymo naudojant ritmas

B

bluesy

Guest
Sveiki, Esu naujas maketavimas, ypač naudojant Cadence. Kaip aš galiu padaryti taip, kad jis gali parodyti ryšį tarp tranzistorių naudojant Cadence? :? ::? Kiekvieno tranzistoriaus maketo, kad aš, įdėjote labai sudėtinga mane ir aš nežinau, kuris yra nutekėjimas, šaltinis ir kt. I dont tikrai žino, kaip padaryti, kad maršrutu tarp jų Yra daugelis dėžės ir i dont know kaip jas atskirti. Ar aš žinau, kur galiu rasti info? Ar kas nors gali man padėti?? Thank you so much už jūsų pagalbą [PRIDĖTI = CONFIG] 65.622 [/ PRIDĖTI]

išdėstymas nėra sudėtinga. yra paprastas, fasoniniai profiliai ir įvairių sluoksnių, kad įrenginį. žinoti apie sluoksnius, ir taisyklės, kuriuos reikia perduoti PDK. išlaikyti ryšį, galite pradėti įvardinti su grynojo pavadinimų kelius. jei jūsų Cadence nustatymas išdėstymą XL tada jis išlaiko ryšio informaciją. Cadence versija naudojate?

išdėstymo lange yra galimybė darbo srities pasirinkite Pagrindinis naujame lange pasirodo kairiajame kampe kaip NAVIGATOR ... iš ten galite matyti savo prietaisą kaip NM0 ar kitam, ir pavadino juos, taip pat tinklai, smeigtukai ir tt Tik pasirinkite įrenginį, kurį norite peržiūrėti, ji bus pabrėžta maketo lango. Norėdami pamatyti nutekėjimas "prijungtas kokiu ... Ryšiai> tinklai> Rodyti allconnected tinklų ... paspauskite ant jo, tada pasirinkite PIN arba Mos, jo ryšį su kita ... Tikimės, kad tai padės jums ... jei ir reikia daugiau informacijos, tada rašyti čia .. Taip pat versiją naudojate .. Virš kadencijų 6.1.4.500 IC ir virtuozo XL / L

Thank you so much, aš naudoju versija, jei neklystu. Ar aš žinau, kad, jei aš turiu pridėti šiek tiek mokomąsias tranzistorių atitikimo paskirtį, išdėstymo, turėčiau pridėti mokomąsias tranzistorių schemoje? Jei taip, kaip turėčiau jiems ryšį ir atlikti kalibravimą? [Color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 11:17 ------ ---- Ankstesnė žinutė buvo ne 11:12 ---------- [/size] [/color] Kaip aš galiu peržiūrėti PDK? Ačiū. i spustelėjote ryšį n ten nėra grynoji man pasirinkti, ji tik gali pasirinkti, kaip apibrėžti kaištį, propaguoja tinklai skelbimas formos tinklą, ženklas neto, nežymėti neto, priskirti neto arba kiti.

versija? jums reikia pridėti manekenai-robotai, schema taip pat. jei shorting vartus, perkošti, šaltinis žaliems išdėstymo Vss, tai tas pats ant schema

5 versija, ačiū, bet tada tai, kad dydžio iš manekenų tas pats kaip ir kiti tranzistorių, taip pat?

5 versija neturi. daug ryšio funkcijos. i dydis mano manekenai su kartu su prietaisu, kad atitiktų pločio, o suteikti minimalų ilgis.

kad i cant perduoti į PDK. išlaikyti ryšį? i naudoti išdėstymą XL, įterpti tranzistorių skinti nuo schema taip pat. Thank you so much jūsų informacijos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back