Kaip parengti 45 laipsnių viela / autobusu linijos Protel DXP schema?

C

chicken_feet

Guest
Labas visiems, aš esu senesnė versija Protel vartotojui. Berniukas, ką tik gavo tiek daug sunkiau naudoti! Aš jau ieško per pastaruosius vieną dieną apie tai, kaip parengti 45 laipsnių linija autobusu schema. Bando visus įvairius parametrus, bet priežiūros punktą, kur tai yra? Kitas klausimas Rasti panašūs objektas. Tarkime, aš norėjau pakeisti padas dydis tik 10 LED's (iš 20) laive. Ką turėčiau daryti? Dauguma laiko, visas per 20 LED įklotai yra pasirinktas. Dėkoju jums visiems. Geriausi Rgds, chicken_feet

Gerbiami chicken_feet, Jei norite padaryti 45 laipsnių linija atlikite šiuos veiksmus. Spustelėkite vietą, vielos įrankį ir spustelėkite vielos pradėti, jei norite pakeisti pakeisti kampo paspauskite SHIFT + tarpo pokytis kampas ir viskas padaryta. Kampas (90degree, 45 laipsnių ar bet kokiu kampu) galima pasirinkti, spausdami Shift + Space vėl ir vėl. Pasirinktas variantas yra parodyta, nustatantį būklę. Tikiuosi, kad tai padės išspręsti jūsų problemą. Prašome paaiškinti, aiškiai apie PCB dizainas problema. Jei aš galiu duoti tirpalą, aš jus informuosime. Thanx.

Ok, ačiū už jūsų pagalbą. Dėl antrojo problemą, leiskite pasakyti, aš turiu 20 d. panašių LED iš tos pačios bibliotekos iš viso. Dabar, aš norėjau pakeisti visi tik 10 LED trinkelėmis. Kaip tai padaryti? Ar galite man duoti po žingsnio vadovas žingsnis? Aš bandė pasirinkdami 10 LED ir tada dešiniuoju pelės klavišu vieną iš pasirinktų LED bloknotu ir pasirinkti Rasti panašūs ... tačiau galutinis pasirinkimas yra visada susijęs su visais 20 LED's. Tikimės, kad Jūs suprastumėte mano paaiškinimas ... geriausias Rgds, chicken_feet

Labas chicken_feet, pirmą kartą pateikti visi 20 LED's PCB redaktorius. Dabar pasirinkite 20 šluostės iš 10 LED atskirai, spustelėdami SHIFT + pelės kairiojo paspaudimą (tik paspausti ne ant sudedamosios dalies, trinkeles). Dabar paspauskite F11 klavišą, norėdami atidaryti inspektorius skydelyje. Be inspektorius skydelio galėsite pamatyti tha požymius pagalvėlės. Jei norite pakeisti akies dydis pakeisti skylių dydis atributas. Jei norite pakeisti padas dydis pakeisti PadXSize ir PadY Dydis atributų jūsų reikalaujama vertė. Tikiuosi, kad tai bus išvalyti abejonių. Dar, jei turite abejonių atsakykite atgal. Pagarbiai, Vamanan

ei, man pavyko tai padaryti, ačiū! Bet jie kitus greičiau būdų? Prisimenu, buvusia versija, mes galime pasirinkti visus reikiamus komponentus ir naudoti Pasaulinio komandą pakeisti padas visus iš karto. Mes taip pat galime nurodyti padas iš pasirinktų komponentų, kurie norėjome pakeisti rūšys. Bet kokiu atveju, tai labai padėti. Geriausi Rgds, chicken_feet

Atsiprašome užduoti kitą klausimą, aš turiu po rengimo schema klaida. Aš nesuprantu, kodėl ji yra klaida. Klaida įvyksta, kai turiu daugiau nei autobusu. Iš tiesų lengva skaityti tikslas turiu apie 3 atskirų autobusai į vieną schemą. Ar tai problema? Ačiū.

Labas, Visų dxp2004 mes dont turėti nieko panašaus pasaulio redaguoti. Mes turime naudoti inspektorius, kaip jums naudoti. Ką jūs turite padaryti yra greičiausias būdas kiek aš žinau. Ar galite man papasakoti, kas yra klaidos pranešimą, kurį gavo sudarydamas schema?

Labas Vamanan, klaidų pranešimai - nesujungtų linija kartojasi Grynasis Vardai Viela N000-1 (numanomas) turiu keletą autobusų linijos, kurios nėra susijusios ir kiek Pavarčiau jie nesutampa Grynasis pavadinimus. Sąvoka, Verslas 1 ir Autobusas 2 neturi tos pačios Grynasis dalis ryšys. Ačiū. Have a nice day. Chicken_feet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back