Kaip Parašyti vairuotojui už MCU?

S

seadolphine2000

Guest
Sveiki, ...

Can anyone help me raštu tvarkyklės USB Bluetooth dongle?.

Aš noriu nusiųsti šį tvarkyklė ant mikrokontrolerio.

Visa idėja yra tai, aš noriu prisijungti "Bluetooth" raktas į MCU siekiant bendrauti su savo mobiliojo telefono per Bluetooth.

Can anyone help?.

Dėkojame už jūsų laiką.

Pirmiausia jums reikia pasirinkti mikrokontrolerów, kurie teikia USB Host uosto.AFAIK galite rasti tokią paramą aukštos pabaigos microcontollers tik ir jo neįmanoma nustatyti bendro sprendimo, kol baigia micorcontroller.

Labai ačiū už atsakymą, aš laukti ilgai.

Į mikrokontrolerio bus vienas iš šių:
PIC18F2455, PIC18F2550, PIC18F4455, PIC18F4550.

Bluetooth dongle iš Billionton
http://www.billionton.com.tw/website/product/doc/GUBTCR41.htm

Deja, šis USB Bluetooth Dongle yra tik pavyzdys, jeigu aš gyvenu.

Thanks very much for your help.

dipal_z rašė:
Citata:

.
Pirmiausia jums reikia pasirinkti mikrokontrolerów, kurie teikia USB Host uosto.

budhy rašė:?
Ar tikrai tas mikrokontrolerów teikti USB Host uosto?

I don't think so

Ačiū visiems you guys, ..

Žinau, kad MCU I minėta neturi USB priimančiosios valdikliai.Štai kodėl aš naudoti MAX3421E ar bet kurio lygiaverčio.Tačiau, aš vis dar reikia parašyti vairuotojas USB Bluetooth Dongle aš.

Dar kartą ačiū už jūsų laiką.

, jei norite parašyti USB tvarkyklės PIC18FXXXX galite naudoti Mikroc Kompiliavimo jį atlikti paprastas vairuotojas šiam MCUs tačiau šis Kompiliavimo created yra vergų už jus ir jums reikia priimančioji vairuotojas per.ir manau, kad ši svetainė padės Jums raštu priimančiosios vairuotojas
www.usb.org

Yali ...

Thanks very much for your help.Aš žinau apie priimančiosios / periferijos klausimas.Aš naudokite MAX3421E kaip priimančioji bet aš vis dar reikia vairuotojo Bluetooth dongle.

Aš darbo metu dėl MikroC Kompiliavimo, Tačiau ji bus šiek tiek laiko priprasti prie jo.

Dar kartą ačiū, mano draugas už jūsų pagalbą.

Radau kad MikroBasic 5.0.0.2 tą patį USB_HID biblioteka, kuri MikroC turi.

Pritvirtinimas Čia yra kodas I found for USB jungtis, tačiau šis kodas yra parašyta dėl HID.
Be to, jis tik intialization, nėra nieko paminėta apie tai, kaip parašyti tvarkyklė.

Turiu klausimą:
Kodas sako, kad yra sekos skaičius yra siunčiamas į kompiuterį per USB kabelį.Kaip gauti šią seką?Aš galiu ją patikrinti?

Thanks very much for your help.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back