Kaip parašyti USB tvarkyklės?

K

kekon

Guest
Žinau tiksliai, kad atsakymo į savo klausimą, yra labai sunku.
Tačiau man pavyko suprasti USB protokolo pagaliau ne iš USB įrenginio pusėje.Tai Bot taip sunku, kaip atrodo.Sunkiausia yra tinkamai perduoti prietaisą aprašai prie kompiuterio.Poilsis yra labai paprasta.Daugiau populiarių mikrokontrolerių tiekiamos su USB Techninė įranga uostą.Galima naudoti USB sąsajos jas prie kompiuterio naudojant standartinių įrenginių klasės cuh kaip Mass Storage Class ar Bendravimas klasė.Tačiau tai ne visada apsimoka kaip duomenų perdavimo įrenginį.Prietaisas parodė save kaip papildomas COM Port arba disko kompiuteryje.Man buvo pasakyta, kad USB tvarkykles gali dirbti user mode.Ar įmanoma pasiekti USB naudojant API funkcijų?
Antrą klausimą noriu paklausti tai kaip mokytis langai Architektūra ir raštu vairuotojai labiau apsimoka ir aiškiau, kad tai daroma DDK?

Yra įrankiai, naudojami rašyti USB tvarkyklės.Žinau Snoopy ir Jungo.
http://www.jungo.com/products_st.html

Tikiuosi, kad jis padeda.

Labas,

Jums nereikia rašyti konkrečių tvarkyklę taikymas.Jums reikia naudoti generic vairuotojas, galintis dirbti su ISO, birių ir / arba nutraukti transferts.

Libusb yra nemokama generic vairuotojas, bet tai nepadės paramos Izohrons transfert.Tačiau ji yra paprasta naudoti ir prieinama Linux ir Windows (libusb, C # per ...).

Aš naudoju winusb.Ši tvarkyklė suteikia Microsoft Vista WDK.Ši tvarkyklė puikiai veikia ant WinXP.

Šie du vairuotojas yra tik bendro pobūdžio be vairuotojo žinau. Taip pat yra šiek tiek laisvo vairuotojai pateikė chip gamintojo (Cypress, mikroschema ,...) bet nesu tikras, galite naudoti, jei jūs nenaudojate savo lustą. ..

Linkėjimai,
Franck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back