Kaip parašyti į PIC16F84A EEPROM

A

ahmad_abdulghany

Guest
Assalamo alaykomCan anyone help me parašyti į PIC16F84A .. EEPROMI don't know anything about it ..ir man reikia pagalbos, kad taip:- Padaryti, kad programa, gavusi IR koduojami serijos signalą iš nuotolinio valdymo ..Kodas, atitinkantis kiekvieną mygtuką sudaro 42 bitai- Aš kiekvieną saugoti įrašytas į šešias registrus ..- Tada iššifruoti kodą kiekvieną mygtuką nuspaustą- Tada laikyti savo dekoduojami vertė registruotis ..- Aš priimti keturi mygtukai (skaičiai), kaip slaptą kodą ..- Ty, aš galiu palyginti juos į saugomas vertybes keturi registrai paragino mano programa Code_0, Code_1, Code_2 ir Code_3 ...- Jei įrašytas kodas buvo teisus ..LED įjungtas rodo, kad išlaikėte įvedus teisingą kodą ..Problema dabar yra:Noriu kodas kintamasis nėra nustatyta, pakeičiant ją išoriškai ..ty noriu saugoti kodas turi būti palyginti į EEPROM ..ir rašyti į jį naują kodą nors būdu ..Pleeeeeeese Help out ..šis projektas turi būti pristatytas poryt ..reikia skubiai!..Aš baigiau viską ir jis dirbo Alhamdulillah labai geras, bet slaptas kodas yra nustatoma ne programuojami ....
Thank you very much ..Salamo alaykom

Išvykimo iš duomenų lapo 14 psl.Jame išsamiai aiškiai, kaip skaityti ir rašyti į EEPROM.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

o 3laekom alsalam
įrašyti į EEPROM ir tiesiog turi tai padaryti žingsniai

1 - movlw 00h, (tai yra EEPROM adresą registrą, kai u saugyklos duomenų ir bus laikyti jį čia šiuo adresu Gerai ir žinau, kad pic16f84a turi 64 registrus ir tiek, gali pasirinkti bet kurią vieną, ir čia aš pasirinksiu 00h)

2 movwf 09h (tai yra SFR pavadinimas EEADR adresas)

3 - movlw 0A; (0A yra duomenų, kurie u wanna laikykite 00h adresą EEPROM ir, jei UR duomenų RAM Registruotis Registruotis galite naudoti šią MOVF RAM adresą, 0 po to ur duomenys tapo W registro instrukcija)

4 - movwf 08; (tai yra SFR adresas jo vardas EEDATA)

PO ŠĮ LAIPTAI UR DATA REDAY LAIKYTI AT 00h ADRRESS AT EEPROM
ir dabar yra taip pat kai kurių kitų priemonių šios šiuos veiksmus, nukopijuokite ir įklijuokite į UR programa
gerai

5 BSF 03,5; (1 pradziu bankas padaryti šiek SFR nustatyti, kurios priklauso EEPROM)

6 BSF 08,2; (šį galima parašyti)

7 movlw 0x55
8 movwf 09
9 movlw0xaa
10 movwf 09

11 - BSF 08,1; (kai ši instrukcija exeute raštu EEPROM žvaigždė U turi žinoti, kad raštu EEPROM priimti 10 ms

steps7 8 9 10
nuo micrchip U turi parašyti šio nurodymo be manote, kodėl
yra vėliavos truputį į EECON1 registras let u know, kai raštu pabaigos
šis bitas yra EEIF (Furth bitų 08,4) ji tampa 1, kai raštu pabaigos

Paskutinis banknotas yra ur dabar banke 1 nepamirškite, kad

do u know, kad aš nuspręsti padaryti šio projekto, kai turiu laiko
I hope u succed tai daryti
ir tikiuosi, kad šis atsakymas padėjo u

Ačiū "scorpionss22" ...for your help ..bet noriu vežtis savo nuomonę kitoje taškus šį projektą, jei you don't mind ..galite susisiekti su manimi MSN messenger?Mano MSN Messenger Contact Info: ahmad_abdulghany (at) yahoo.com

Prašome, jei galite ..Thank you very much ..

Pastaba: aš noriu jums pranešti, kad man pavyko padaryti šio projekto Alhamdulillah ta3ala ..o jei norite man atsiųsti savo dokumentus, jums ..I dont mind ..

Salamo Alaykom ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back