A
ahmad_abdulghany
Guest
Assalamo alaykomCan anyone help me parašyti į PIC16F84A .. EEPROMI don't know anything about it ..ir man reikia pagalbos, kad taip:- Padaryti, kad programa, gavusi IR koduojami serijos signalą iš nuotolinio valdymo ..Kodas, atitinkantis kiekvieną mygtuką sudaro 42 bitai- Aš kiekvieną saugoti įrašytas į šešias registrus ..- Tada iššifruoti kodą kiekvieną mygtuką nuspaustą- Tada laikyti savo dekoduojami vertė registruotis ..- Aš priimti keturi mygtukai (skaičiai), kaip slaptą kodą ..- Ty, aš galiu palyginti juos į saugomas vertybes keturi registrai paragino mano programa Code_0, Code_1, Code_2 ir Code_3 ...- Jei įrašytas kodas buvo teisus ..LED įjungtas rodo, kad išlaikėte įvedus teisingą kodą ..Problema dabar yra:Noriu kodas kintamasis nėra nustatyta, pakeičiant ją išoriškai ..ty noriu saugoti kodas turi būti palyginti į EEPROM ..ir rašyti į jį naują kodą nors būdu ..Pleeeeeeese Help out ..šis projektas turi būti pristatytas poryt ..reikia skubiai!..Aš baigiau viską ir jis dirbo Alhamdulillah labai geras, bet slaptas kodas yra nustatoma ne programuojami ....
Thank you very much ..Salamo alaykom
Thank you very much ..Salamo alaykom