kaip panaikinti pradinę būseną kovos

J

jon_brutal

Guest
Hi everyone, tai skaitiklis i F, B, A, 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0, F, B. .. Aš ketina padaryti skaitiklis, b, 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0, b, 9,8,7,6,5,4,3, 2,1,0, bi reikia pašalinti F, kaip man tai padaryti. Čia yra grandine .. gali kas nors padėti man išspręsti šią problemą ... padėkoti you.im pritvirtinti multisim failą redaguoti.

Jei esate susipažinę su JK šlepetės ir pagrindinių mažinimo būdai, jums reikia parašyti "perėjimus" ir tada dirbti keturi FS įėjimai reikia loginio lygio, kad perėjimas įvyktų. Pavyzdžiui, norite pereiti iš B į A, tai reiškia, kad iš 1011 į 1010, į dešinę? Tai reiškia, kad pirmą FF (mažiausios bitų) reikia eiti nuo 1 iki 0, taip, K turi būti 1, J, gali būti 0 arba 1. Antrasis FS turi eiti nuo 1 iki 1 (ty išlaikyti ankstesnę būklę), o tai reiškia,, kad vienas K, turi būti 0 ir J gali būti 1 arba 0, ir tt. Kai rašote tiesą lentelė visą sistemą, galite naudoti Karnaugh lenteles (kortelės / maps), siekiant sumažinti jį ir gauti norimą rezultatą. Darbo visą sandorį reikia teisingą bitų, jei jums tai padaryti rankiniu būdu, ir aš neturėjo laiko dirbti tiksliai dar ... bet turėtumėte galėti padaryti jį dirbti, jei žinote, pagrindai. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 23 minučių: [/color] [/size] Jei šiek tiek laiko žudyti, tiek dirbau tai jums ... (Negarantuojama 100% teisinga), D, C, B ir taip aš pažymėtą keturių bitų dvejetainiai: DCBA 1 0 1 1

ačiū, tikrai labai IDE, kai bandau jį leis jums žinoti, rezultatai. dar kartą ačiū, tikrai naudinga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back