Kaip pamatuoti vidaus varža ATX maitinimo?

J

jack_yls

Guest
Kaip pamatuoti vidinė varža PC / ATX maitinimo? Naudojant Voltmetras ir Ampermetras? papildomas rezistorius?

Taip pat, kaip jūs priemonė vidaus varžos bateriją .. Priemonė su be krovinio (arba minimalų apkrova) įtampa matuojama vardinės apkrovos įtampos .. Vidinė varža gali būti apskaičiuotas pagal šią formulę: rint = (Vnoload-Vload) / Iload linkėjimai, IanP

Suprasti, tačiau aš vėl modifikuotų lygtis ir tapo E = I (R + R). kur E = įtampa be apkrovos; I = srovės apkrova: R = apkrovos; r = vidinio pasipriešinimo. Teisė? Tačiau praktika, I * R> E vertei vertę, tai galioja? Aš naudoju 27 Ohm kaip apkrova, E = 4,974 V (matavimo voltmetrą), R = 27,24 (po pakilimo 5 kartus matuoti); ir aš = 0,1904 (matavimo ampermetras). Iki šios informacijos, po apskaičiuoti, vidaus varža r = -1,1245 omų. Taigi, aš noriu paklausti, E turi daugiau nei aš * R? Arba ten yra kitų būdų gauti vidaus varža maitinimo? [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 8 minučių: [/color] [/size] dėl informacijos. Vienas iš būdų gauti vidaus varža, kuri, beje, nėra apie tai, kaip priemonė elektros tiekimo vidaus varža aprašymas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back