Kaip pakeisti kintamosios srovės variklio sukimosi?

I

itachi012587

Guest
Sveiki visi. Leiskite man žinoti, jei yra būdas pakeisti Kintamosios srovės variklių sukimosi. Ačiū. Nuoširdžiausi linkėjimai.

[Quote = itachi012587] Sveiki visi. Leiskite man žinoti, jei yra būdas pakeisti Kintamosios srovės variklių sukimosi. Ačiū. Nuoširdžiausi linkėjimai. [/Quote] Jūsų klausimas neaiškus, galite ne tik pasakyti, kintamosios srovės variklis, yra daug typs kintamosios srovės varikliai, ir daug rūšių yra daug sub dizaino. Ką aš bandau pasakyti yra tai, kad kartais teoriškai tai galima pakeisti sukimosi, tačiau kai kurių konkrečių elektros variklio konstrukcija gali sukelti klaidos (mechaniniai) ir pagrindinių klasifikacija. Kai kaip trys fazės kintamosios srovės asinchroninių variklių, kurie skirti genijus Nikola Tesla rūšys yra paprasta pakeisti tiesiog pakeisti dviem etapais ir kad keičiasi rotacijos sukasi magnetinio lauko, kuris duoda mums kita kryptimi sukimosi.

Ačiū už atsakymą. Tiesą sakant, aš tik naujų kintamosios srovės variklis, ir aš neturiu konkrečių fone, kai jis ateina į variklio. Bet aš manau, galiu naudoti trifazės kintamosios srovės asinchroninių variklių. Leiskite man žinoti, jei turi tam tikrą nuorodą ar ebook trys fazės kintamosios srovės variklis. Ačiū. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Čia yra dvi knygas apie elektros mašinos: Electric Machinery 6Ed - Fitzgerald Elektros mašinos pagrindai, 4ed - Chapman Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back