Kaip pakeisti ar dubliuoti RFID kortelę?

B

bassiebal

Guest
Gerai, kad turiu, kad RFID kortelė aš norėčiau pakeisti arba dubliuoti, ir tada pakeisti, bet kas yra geriausias darbo būdas?ir galiu nuskaityti su šiek dealextreme įrankiai RDA dažnis?(Aš ne pinigų) ir po to su kai kurių kitų priemonių jį pakeisti?

Ačiū
Bassiebal

Taip, ir su kai kuriomis kitomis priemonėmis galite Drow pinigus, ir su kai kuriomis kitomis galite spaudos monetas ...
Atsiprašau!Kai kitas asmuo gali skambinti sheriff ...
K.

karesz rašė:

Taip, ir su kai kuriomis kitomis priemonėmis galite Drow pinigus, ir su kai kuriomis kitomis galite spaudos monetas ...

Atsiprašau!
Kai kitas asmuo gali skambinti sheriff ...

K.

bassiebal rašė:

Gerai, kad turiu, kad RFID kortelė aš norėčiau pakeisti arba dubliuoti, ir tada pakeisti, bet kas yra geriausias darbo būdas?
ir galiu nuskaityti su šiek dealextreme įrankiai RDA dažnis?
(Aš ne pinigų) ir po to su kai kurių kitų priemonių jį pakeisti?
Ačiū Bassiebal

Sveiki, RFID kortelės nieko, bet su RF siųstuvo lusto (paprastai veikia ne 125kHz gali būti kai kurių kitų Freq) ir antena.čipas sudaro unikalų identifikatorių.Kai įdedate kortelę prie skaitytuvo kortelės bus gauti maitinimo nuo per indukcijos principas skaitytojas su į jį ritės pagalba, apie tai, kaip maitinimo mikroschema pradeda pervesti unikalus numeris saugomi IT (gali būti 13 skaitmenų) .Jei žinote unikalų identifikatorių, galite dubliuoti jį patį (nežinote apie procesą).

linkėjimai
kJ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back