Kaip pagerinti GSM jautrumo kai kuriuos kanalus?

N

Niefrasobliwy

Guest
Per savo GSM telefono dizainas, aš radote kanalus (nuo 1 iki 25) turi bloga Rx jautrumas apie-97dBm, tačiau kiti normalus (-107dBm).
Ką galima padaryti siekiant pagerinti jautrumą?

Ačiū už pagalbą.
Paskutinį kartą redagavo ramus 06 Bal 2004 18:05, edited 2 kartus iš viso

jei toje pačioje juostoje kitiems kanalas pagal-107dBm iš sensitifity,
patikrinkite
1.gauti kelio
ir kelio į PCB stos?
2.Yra kontrolės signalas kirsti kalbėti?
3.tracevier & LNA maitinimo
4.I / Q DC kompensuoti

Ar galite patikrinti, puikiai padengti kai priemonė NF?
Aš atitinka paties problema kitos sistemos.

Ir galite patikrinti LNA įvesties S11 ir kalviai chart.Is jis didelis ratas ar mažas.Jei didelė, tai reiškia, apims platų NF.

Pabandykite surasti harmonikų santykius dažniai naudojami savo dizainą.Aš vieną kartą panaudotas savaičių surasti priežastį keletą blogų RX kanalus ir paaiškėjo, kad 9 x vienas LO atėmus 11 x kitoje LO buvo tiesiog mūsų
2. JEI dažnio ...

Bert

Taip,

Pabandykite TCXO aukštojo harmoniką, bus patekęs į Rx juosta freuqency.
tinkamą išdėstymą yra labai svarbu gauti gerą jautrumą per visus kanalus.

Visų pirma į EGSM (Extended GSM) pirmasis kanalų nėra 1 iki 25.Tai yra pirmasis kanalų PGSM (Primary GSM).
- EGSM kanalai 975 1024 (925MHz to 935MHz)
- PGSM kanalai 1 iki 25 reiškia, 935MHz iki 940MHz.
Nemanau, kad tai bet koks gamintojas mobiliųjų šių dienų, yra projektavimo tik PGSM juostoje.Tai atsitiko daugiau nei 8 metų.
Jei kalbame apie pirmąjį kanalų EGSM (925MHz to 930MHz), iš savo patirties vienas klausimas, kuris man mažai Conducted Jautris buvo blogos rungtynės RX AAM filtrai ir aukštos NF į LNA tuo kanalų.
Jei kalbėti apie blogas spinduliuojamosios Jautris tą kanalus, tai yra daug sudėtingiau.
linkėjimai

Dėkojame už jūsų atsakymus:)

Taip, mano telefonas turi tris dažnių juostose (GSM900, DCS1800, PCS1900). Žinoma, GSM900 darbai pagal EGSM900.

Į Atlikti Sensitivity Mode (Test uosto tiesiogiai instrumento), jautrumas yra gera (880 Mhz iki 915Mhz ir Tx Band).
Tačiau spinduliuojamosios Sensitivity Mode (įdėti į kamerą) 1 10 kanalai yra specialiai blogai (apie -95 dB).kiti visi normaliai.
DCS and PCs yra normalu.

RD TRX į telefoną yra viename luste, tačiau PA grandinę.Ir tai du rodo, bet ir išbandyti, mes jas panaikino.

Taigi, spėju grandinę turėtų būti ne problema.Ši problema gali būti EPI?
Bet aš nežinau, kur ji yra.

Dėkojame už Jūsų aptarti.Nuoširdžiausi linkėjimai

Taigi atsitiko tai, ką manė, apie spinduliuojamosios jautrumas.
Viena priežastis spinduliuojamosios desense gali būti skaitmeninio triukšmo, kad vyksta į front-end per antena keliu.Yra daug veiksnių, kad galėtų šią problemą, Gapiowski su skaitmeniniu triukšmo LCD ir baigti su antena elgesiu kai kurių perdavimo linijų, kurios vykdo skaitmeninius signalus.
Kodėl įvyko pirmasis kanalais GSM 900?Kadangi tai yra arčiausiai kanalų Harmonic į skaitmeninius signalus (paprastai 10MHz iki 200MHz).DCS1800 ir PCS1900 yra taip toli nuo šių dažnių.
linkėjimai

Sutinku vfone 's idėja.

Aš susidūrėme su ta pačia.LCD yra didžiausias skaitmeninio triukšmo šaltinį, galite pridėti granulės sumažinti EPI.

Į sveikatą

Dėkojame už vfone.Tačiau kaip surasti Harmonic arba skaitmeninio triukšmo, arba kurie būdų pagerinti spinduliuojamosios densense skirs šiems pirmiesiems kanalų GSM900?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back