Kaip padidinti transliacijos atstumas FM siųstuvas?

M

machine

Guest
Aš pastatyti mažos galios FM siųstuvą ir aš noriu padidinti savo transliacinį atstumą. Ką turėčiau pridėti dizaino?

Mano patarimas būtų ieškoti anteną ir kaip jūs jį suderins. Priklausomai nuo jūsų, FM dažnių dera savo anteną tiksliai atitinka šios bangos. Naudokite divitional veiksnys ilgio ir dipolio dvikovoje bus jums gerai per mylią nuo 300 mW transmiter. (Komercinės juostos).

kas frquency? Iš esmės: - padidinti TX / RX antena pelnas straipsnio naudoti multielemnt Yagi jei darbo VHF ir aukščiau) * - Padidinti antenos aukštis straipsnio ir tx ir rx) virš žemės - Naudokite daugiau tx galią (jis tai išeitis, bet Pabandykite daugiau antena pelnas 1.) - didinti moduliavimą pralaidumą (ty naudoti didesnį operatoriaus freqeuncy nuokrypis) - Venkite terraine vyras, neužstoja * taikomus taško į tašką ryšius antenos turi būti orientuota už geriausią pelno. Transliacijos antenos yra įvairiakryptė bet, klojami skirtos spindulio concentrarion elementų žemoje kampu, kad būtų išvengta liemeniu aukštyn spinduliuotės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back